2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@keynesinabv, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@toranj themis yine ağır bir soru bankası olmuş ama yine de bence en iyi soru bankası.
hakimlik kitabından seçme sorulardan oluşuyor kpss kitabı hocam ama bence özgünde piyasanın en iyisi.
-
Themis hukuk cok övülüyor, alacagim meraktan. Insallah justice gibi degildir:)
-
@1umut çalışma kitabı var ben de ama bence zaten cevaplar hep okunmalı o da konu tekrarı yerine geçer sanıyorum
-
sayıştayın bazı çıkmış soruları hakimlikten zor özellikle idare de
-
@1umut Justice hakimlik kitabındaki kolay sorulardan oluşan bi kitap:)
-
@aslan-reyiz inşallah ben de gelmeyeceğini düşünüyorum hatta hepsi kişiler hukukundan gelir gibi geliyor ama risk almamak lazım tabi
-
@kilici justice diyince bi titreme gelio ama cok merak ettim, alayim bakayim🧐
-
Themis hukuk hem sorusu kalitelidir hem de açıklamalardan konu tekrarı yaparsınız son hakimlikte ve kpss de birebir yakaladığı sorular mevcuttur ispat etmiştir o kitap
-
Arkadaşlar takip edemedim yazılanları eğer konuşulduysa özür dilerim çıkmış sorular pdf şeklinde yada önerilecek bir kitap var mıdır ?
-
@yasemen hocam bende çıkmış sorular var sanırım burada paylaşmıştı arkadaşlar bi bakın isterseniz. bulamazsanız bakalım çaresine
-
Klasik sinava gireceklerden ayrica ücret isteniyo mu ben göremedim protokolde. Bir de klasik sinavi ösym nasi okuyo acaba puani kit mi mesela? Bu hiç objektif degil bence . Kaymakamliktaki gibi birkaç kelimelik bosluk doldurulsa hadi neyse diycem de....
-
@shady1 üniversite hocalari okuyomus klasikte
-
@toranj kitap olarak mı var sizde hocam
-
Sayıştayın test sınavı abartılacak zorlukta bi sınav değil. Korkmayın. Gk gy biraz ne çıkarsa bahtına. Alan soruları kasmıyor.
-
@yasemen malesef yok
-
@zümrüdanka çıkmış sorularda inkılap dışında da soru gördüm ben . konular çok geniş nasıl çalışmamız gerek o kısma
-
@toranj Osmanlı var mı?
-
@fernando-reges inkılap ve sanat tarihi var
-
Sınavın e-sinav veya kitapçık uzerinde olarak yapılması kesinleşti mı?
-
@toranj Anladım öyle deyince müfredat dışı algıladım da.