2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Maliye Politikası araçları vergi, borçlanma, kamu harcamaları vs. olduğundan Maliye Politikası içindedir bu konular diye düşünüyorum.
-
@kaymakam3838 hocam daha once baska bir kurum sinavinin ilan metninde buna sahit olmuştum maliyeyi teori politika ve vergi olarak uce bolmuslerdi sadece ve yine konusulmustu soru geliyor mu gelmiyor mu diye geliyor sadece ilan metni bu sekilde geciyor cok takilmayin
-
@olursaolur Forumda 2016 sayıştay test soruları paylaşılmıştı. Maliyede dikkat ettim, gelir vardı çünkü vergi ile kamu gelirleri ayrı tutulamaz ama borçlanma ve harcama yoktu. Ancak medenide aile ve miras çıkabilir elbette. 2011 ve 2012 sorularına baktım. Sadece 2012'de bir tane harcama 2011'de de bir tane bütçe mi borçlanmama olduğunu anlayamadığım soru gördüm. Yani maliyede 20'de 1 soru borçlanma ve harcamadan çıkma ihtimali var. Soru sayısı 15 olunca da biden fazla çıkmaz bence...
-
@islimbot Kendi sözlerimi geri alıyorum. 2011 sınavında 1 borçlanma 1 harcama var. 2012'de ise 3 borçlanma 1 harcama sorusu var. Ben de o iki üniteye çalışmayacaktım ama artık farz oldu
-
Eski yillarin sorularini ornek gosteriyorsunuz ama o sene ki sinav ilan metnine baktiniz mi o yillarda zaten konular da farkliydi hatta derslerde mesela ceza vardi
-
ya bir günümü sanat tarihi, vatandaşlık inkılap faln mı ayırsam? millet ağlıyor onları kaçırdım diye...bilmem ki???!!!
-
Arkadaşlar snaat tarihi ile ilgili not nereden bulabilirim? Akfonda eski bir tane var ama çok yüzeysel ve her konu yok. Bilen var mıydı?
-
Eski yılların soru dağılımlarıyla şimdiki soru dağılımlarını bir tutmayın o zaman 60 gygk 90 alan soruluyordu haliyle maliyeden tüm konulardan gelebiliyordu
-
-
Bu notu buldum ben başka bulamadım sonava doğru bakacağım daha iyisini bulana kadar bununla idare ediyorum
-
@terkiphatasi 2012 yılının sınav kılavuzunda da şimdiki maliye konuları yazıyor ama borçlanma da sormuşlar harcama da. Soru gelirse şaşırmamak lazım.
-
https://yadi.sk/i/41QWgCL13TyrYf
https://yadi.sk/i/NIjBTWgg3Tyrdg
https://yadi.sk/i/gO1wAme03TwNjh
aslan reyiz'in paylaşımları.
-
@kilici emin misiniz hocam klavuzda öyle yazdığına 2012 nin klavuzuna , klavuza nerden baktınız acaba
? -
-
@otuzyılsavaşı eyvallah kardeş iyi güzelde bunot değilki kitap bildiğin
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi 2012 yılının sınav kılavuzunda da şimdiki maliye konuları yazıyor ama borçlanma da sormuşlar harcama da. Soru gelirse şaşırmamak lazım.
Hmmm.neyse ben soru sayilarini da dusurmuslerken konular arasinda yazmayan yerden soru gelmeyecegine inanmak istiyorum:)
-
not haline getirebilirsin hocam
şaka bir yana, ana başlıklar halinde bakabilirsin.1 ya da 2 soru gelir zaten.
onun için özel bir not arayışına girmedim.çıktısını aldım,ana başlıklar halinde hızlıca bakıyorum.
"bukadarçalışma" yeter heralde hocam -
@plansız, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz Büyük dua alıyorsunuz. Bir arkadaş espri yapmıştı size bir yer açalım diye. Siz not bıraktıkça aklıma geliyor. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler
Rica ederim iyi çalışmalar hocam Allah razı olsun sizlerden de.
-
@bunekadarçalışma hocam zaten şu tarih-coğrafya-türkçe-matematik sormayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum koskoca sayıştaya bunlarla adam mı alıcaksın alan ve mesleki bilgi sorularından oluşmalı sınavlar bence
-
@maxmin kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum