2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
hala umut var hocam. okuyabilirsin.neden olmasın
olmadı din görevlisi olursun -
@otuzyılsavaşı çok emek lazım hocam ya. mesela şahsen benim lisedeki en zeki, en çalışkan, en cevval arkadaşlarım polis oldu. zannetmiyorum ben başaramam.
-
@murky
sen de komiser olmaya ahdet hocam. behzat ç. gibi:)
akbaba,hayalet, harun takılırsınız -
@attila-the-hun genel kurmay başkanı bile girmiyor
-
Bu sözüm torpillerini şimdiden hazırlamış olan ahlaksız yüzsüzlere. Ve torpiliniz yoksa hiç hazırlanmayın diyen umut kırıcılara:
Umarım 24 haziran hiç beklemediğiniz gibi hazin bir sonla biter de torpil yapacak olan adamlarınız kendi g.tlerini kurtarmaya düşer. Umarım öyle bir sonuç çıkar ki mülakat komisyonu bir torpili kabul ederken iki defa düşünmek zorunda kalır.
-
Yine bir sınav arefesi , Allah en çok hak eden 225 kişiye başarılı sonuçlar nasip etsin .. şimdiden başarılar ...
-
Arkadaşlar sınav yerine ulaşım için kızılaydan belko araçları mı yoksa halk otobüsleri mi daha iyi olur
-
Sinava basvurduguna pisman olanlar begensin
-
Allahü Teâlâ’nın selamı, rahmeti ve bereketi 225 kişinin üzerine olsun
-
Elinden geleni yaptıysan tevekkül et kardeşim. Bazen insanız isyan edebiliyoruz Allah tevekkülümüzü kabul etsin
-
Şansımız yaver gitsin arkadaşlar, çok ihtiyacımız olacak gibi hissediyorum. Hayırlısı.
-
Yanlış doğruyu götürüyor mu?
-
@pelinkurt hayır götürmüyor.
-
Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacaktır diyor..E bu esınav merkezlerinde emanet dolapları vardı.
-
@enki tesekkürler basarılar
-
@enki sadece emeğimizi emanet edebiliyoruz ösym'e heralde, ne saçmalık gerçekten, oralarda kafeterya tarzı bi yerde yoktur eşyaları bırakmak için.
-
@sofuoglu Şimdide sınavın bana maliyeti 500 tlyi buldu.Sosyal devlet gibisi yok be.
-
@enki Emanet dolapları varmış hocam merak etmeyin
-
-
@enki
Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,
Çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye,
küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş ve diğer takılarla, anahtar, anahtarlık, metal para gibi metal
içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi ve ince metal tokalı kemer hariç); her türlü elektronik/mekanik
cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, her türlü plastik ve güneş gözlüğü dâhil
cam eşyayla (şeffaf/numaralı gözlük hariç), banka/kredi kartı, ulaşım kartı vb. kartlarla,
Cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar
özelliği bulunan cihazlarla,
Her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatla,
Kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı defter, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete vb. yayınlar,
pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla,
Su hariç yiyecek, içecek vb. gıda/tüketim maddeleriyle,
İlaç, alçı, sargı bezi, koltuk değneği vb. sağlık malzemeleri ve araçlarla
gelmeleri kesinlikle yasaktır.
Sınavın yapıldığı binalara girişte