2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@enki Daha önce aynı yerde e-yds ye girenler emanet dolabının olduğunu söylüyor hocam
-
Sabah uçakla Esenboğaya inen arkadaş sormuş görevliye emanet alacak mısınız diye? Güvenlik evet demiş içerde emanet dolapları var telefon ve cüzdan için küçük çantalar için odalar var demiş. Facebookda okudum
-
Merhaba!
Marka davalarinda zamanasimi suresi 2 - 10 yıl mi?
1-10 yil mi? -
@politics06 ulustan parali otobusler kalkıyor.onlara binmenizi oneririm.
-
@terkiphatasi bildiğim kadarıyla marka davasında zamanaşımı diye bişey yok. tekel hakkı , tescil reddine itiraz vs. süreleri var
-
@terkiphatasi markaya saldırı haksız fiil teşkil ettiğinden zamanasimi süresi h fiil gibi 2- 10 yil
-
Sinava girecek bütün dostlara başarılar dilerim
-
- kişiye Allah'tan sabır diliyorum .. başarılar..
-
Dışıyla yaban hayata dair içiyle teknolojiye dair merak uyandıran gizemli bir şöhrete sahip e-sınav merkezindeki sınavımızda herkese başarılar dilerim. Allah,yardımcımız olsun.
-
herkese başarılar. merkez bankası bilançosudan soru bekliyordum. son sınavda beklediğim bir yerden soru gelmişti ama yanlış yapmıştım soruyu
-
Herkese başarılar. Sınav anında kimse şanssızlık yaşamaz inşallah eşit şartlarda yarışmış oluruz.
-
girecekler arkadaşlara başarılar, @odtüsbky sana daha bi başarılar
-
merkez bankası parası=parasal taban +kamu mevduatı
parasal taban:api+rezervler
diğer mer.ban.parası:api+kamu mevduatı
rezervler:emisyon+fon+banka serbest karşılık+banka zorunlu karşılık+banka dışı kesim mevduatıevet..
-
@otuzyılsavaşı O kişi ben olabilirim, iyi hazırlanamadım zaten. Eğer olamazsam da 5 bin kişi arasında ilk 400'e girerim ama 1 yıl ara verip 2 ay şöyle böyle çalışmayla ilk 225 çok zor görünüyor be @genclerbirlikli
Herkese başarılar dilerim ben de. Merkez kadroda çalışıp bu sınava bi yıldır bilenlenleri görsem de hiç moral bozmuyorum, çünkü en büyük avantajım yanlışın doğruyu götürmemesi ve soru sayısının azlığından dolayı soruların şans eseri bildiğim yerlerden gelebilme ihtimali... Alandan 15'er soru ve süre kıtlığıyla hakikaten seçiciliği olmayan bir sınav olacak. Bence ilk 40 ya da ilk 50 gibi dereceye girenler hariç diğer testi geçenler için soruların geldiği yer kaynaklı şans faktörü de belirleyici olacak, kim ne derse desin... Asıl belirleyici olan 225 kişinin kendi arasındaki yazılı sınav olacak. Allah emek verenlerin yardımcısı olsun...
-
60 doğru yeter mi arkadaşlar, ne diyorsunuz?
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Maus'umuz doğrudan şaşmasın
-
@seydialireis, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
60 doğru yeter mi arkadaşlar, ne diyorsunuz?
Ona gore mi yapcan:)
-
Muhasebeyi nasıl çözeceğiz bilgisayardan kağıt verecekler mi ki?
-
@terkiphatasi Yapamazsam sınav esnasında moralim bozulmasın diye sordum:)
-
Allah en çok hakeden 225 kişiye nasip etsin inşallah, herkese başarılar