2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@odtüsbky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@otuzyılsavaşı O kişi ben olabilirim, iyi hazırlanamadım zaten. Eğer olamazsam da 5 bin kişi arasında ilk 400'e girerim ama 1 yıl ara verip 2 ay şöyle böyle çalışmayla ilk 225 çok zor görünüyor be @genclerbirlikli
Herkese başarılar dilerim ben de. Merkez kadroda çalışıp bu sınava bi yıldır bilenlenleri görsem de hiç moral bozmuyorum, çünkü en büyük avantajım yanlışın doğruyu götürmemesi ve soru sayısının azlığından dolayı soruların şans eseri bildiğim yerlerden gelebilme ihtimali... Alandan 15'er soru ve süre kıtlığıyla hakikaten seçiciliği olmayan bir sınav olacak. Bence ilk 40 ya da ilk 50 gibi dereceye girenler hariç diğer testi geçenler için soruların geldiği yer kaynaklı şans faktörü de belirleyici olacak, kim ne derse desin... Asıl belirleyici olan 225 kişinin kendi arasındaki yazılı sınav olacak. Allah emek verenlerin yardımcısı olsun...
Birebir katılıyorum. Diğer yandan bence "en çok hak eden 225" diye bir şey yok. Bu sınavı 225'den daha fazla hak eden vardır buna eminim ama "hak edenler arasından en şanslı 225" kazanacak ben de şahsen 225-500 arası bir sıralama bekliyorum kendimden daha sınava girmeden.
Bol şanslar, başarılar herkese.
-
Arkadaşlar herkeze başarılar. Hepimiz hemen hemen aynı kaynaklara çalıştık konuları bitirdik mücadelemizi elimizden geldiğince içince bulunduğumuz şartlar dahilinde cerdik bundan sonrası nasip kıssmet bakalım bu sınavı kazanmak kime nasip olacak . Allah yerdımcımız olsun. Rast gele
-
@seydialireis :):) malesef yeterli olamayabilir gerci hersene fsrkli ama gecen sinavda 63-65 le kapatti (derslerin agirligina göre degisir)
-
Sınav sonunda denemedeki gibi doğrumuzu yanlışımızı gösterecek mi acaba.
-
Arkadaslar izmirdeki e sinav merkezine otogardan nasil gidebilirim acaba ??
Daha once hic giden oldumu -
Sonav merkezine geldik tercihini yap stantını göremedik
-
Hocalarım sınava kağıt kalem verirler dimi ben iktisatı matematiği falan kağıtsız kalemsiz çözemem
-
@attila-the-hun verirler kardeş vermezlerse bizde çözemeyiz zaten
-
@victory-carleone otopark yeri çok kalabalık mı?
-
Eşyalarını koymakta sıkıntı çeken olursa haberleşelim
-
@1umut yok şu an boş ama merkezin önü baya kalabalık
-
Dostlar, çantamı koyacağım bi yer var mı? Emanet alınıyor mu?
-
@alicenapsayha aliniyor hocam
-
4732 kişi giriyo ankara da arkadaşlar. Istihbarat sağlam
-
@shady1 ozaman sınav başvurusu çok az
-
@victory-carleone Turuncu bilekliğinizi taktınız mı hocam ty forumdan olduğunuz belli olmaz yoksa
-
2 saat var daha nasıl geçecek vakit
-
@kilici otopark görevlisi turuncu giymiş tercihini yapı temsil ediyor galiba
-
@sasvesas konulara ufaktan baka baka geçecek hocam
-
@victory-carleone çalışma fırsatım olmadı malesef öylesine girmeye geldim bu saatten sonra bir şey değişmez benim için