2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Şurayı okuyunca narkotik operasyonu falan yapılıyor sandım.Allah kolaylık versin.İstanbul mağduru olarak gidemedim herkese başarılar
-
Sınavınız başlamıştır başarılar
-
Bitmedi mi daha sınav hadi soruları bekliyoruz
-
Sınav 90 dk yaklaşık 30 dk kaldı
-
Bu neydi arkadaşlar?
-
5 bin İİBF li den ses çıkmadan burdan çıkıp gidiyor
-
Boyle bi kuruma emegimi emanet etigim icin kendimden utaniyorum!
-
Tam bi rezillik ya
-
iibf sinav salonunda hakkiyla bi alkis protestosu bile yapamadi ya buna yanarim iste!
-
A salonunda herkes masalara vurdu alkışlar havada uçuştu arkadaşlar
-
Yaziklar olsun yaziklar olsun
-
Bu rezillik hemen haber yapilmaliii hemen @paretowilfredo
-
Amacı karını maksimize etmeye çalışan ösym anonim şirketi e yds ile sınav masraflarını mr =mc noktasına eşitlemiş oldu.
-
sınava girmeyen biri olarak ne olduğunu sorabilir miyim ?
-
@monser sinav iptal hocam. Ankarada sistem coktu sinav iptal
-
@1umut ciddi misin kardeşim. Yazık bunca emeğe paraya ıyi ki sınava başvurmama rağmen gitmemisim ankaraya
-
Arkadaslar simav giris oncesi karekod okumada sistem hata verdi, karekod okunmadi. Sonra bazilarinin sinavi acildi bazilarinin acilmadi, oan her sey karisti. Cikisa izin verilmedi sinav suresi boyu icerisinde tutulduk, sonra anons geldi iptal
-
İlk başta barkod okumadı sonra resmimizi okutamadık. Sistem kimisinden açıldı 30 soru çözmüş kimisini hala uğraşıyor kimisi alkışlıyor saçma sapan bişey oldu
-
@1umut Rezil kurum yine çıtayı yükseltmiş daha ne kötü yapabilir derken bir de bu haber.
-
Sinav aninda bazilari soru cozuyor bazilrinin ekran gidik. Benim cok sonra ekranim geldi ama 50 dakka verdi sure. Zaten sonra iptal oldu. Osym bi daha e sinava cesaret edemez. Buyuk rezillik