2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
C2 salonunda herkes alkışladı . Bir kaç cengaver bağırdı slogan atıldı . Çıkışta eğer eğitimciler olsaydı burdan Kızılay'a yürür gündem olur hakkını atardı . Yazık !
-
Vay be ÖSYM sınav bile yapamaz duruma gelmiş.
-
@timuçin bu baska bi fakultenin basina gelse tepki kesinlikle boyle olmazdi. Kisa sureli alkislar ve yuhlamalar oldu.
-
En başta il dışından emek verip gelenler olmak üzere herkese yazık olmuş geçmiş olsun arkadaşlar.Tanım:Skandal
-
İstanbulda ve izmirde girenlerde sorun oldu mu?
-
Bu lanet olası kurum artık lağvedilmelidir, çok geç kalındı. Ayrıca sayıştaya da yazıklar olsun 200 yıllık kurumsun hala kendi sınavlarını kendin yapamıyorsun ya
Bu rezillikleri okuyunca iyiki başvurmadım diyorum. -
Sınav iptal yani ? geçmiş olsun arkadaslar, her konuda...
-
Sınava giren arkadaşım bazı adayların resimlerinin gelmediğini bazısında sistemsel tıkanma olduğunu fealn söyledi sıralara vuran alkışlayan olmuş rezillik çıkmış iptal etmişler
-
İstanbul ve iZmirde de sorun oldu mu arkadaşlar
-
Yazılanları ağızım açık okuyorum o.o
-
Çok geçmiş olsun arkadaşlar. İlla beni Sayıştay denetçisi yaptırtacaklar
-
@aslan-reyiz rezillik adaylardan kaynaklanmadı kardeşim . Sınavda kullanılacak musvette kagitda karekod koymuşlar . Onu kameraya okutmamiz gerekiyordu ama okumadi. Sınava 5dk kala sadece fotoğraflarınızı çekmemizi söylediler , çektik . Sınav başladı ilk soruyu okumadan ekran gitti . Sonra tekrar geldi , bazıları soruları görebiliyorken bazıları göremedi. Tekrar eş zamanlı başlatılacak dediler yaklaşık 40dk sonra . Bu defa alkislamalar yuhlamalar başladı haklı olarak. Sonraki anonsta başka tarihe ertelendiğini söylediler . Tamamen ÖSYM'nin halt yemesi . Onca kişi şehirdin geldi . Bunun böyle olacağıda sınav ilanındaki muglaliktan belliydi. Hakkımız haram zehir zıkkım olsun . Mübarek gün lanet olsun emeği hiçe sayanlara, emek vereni kobay gibi kullananlara !
-
Bir tutanak tutulup gönderilmek için 4e kadar esir tutulduk. Sınav sorularını görüp 15. Soruya kadar bakanlar var diyoruz, hala sınav birazdan devam edecektir diye 1 saat sonra anons geliyor. Sistem açılıyor, kimine 98 dk vermiş kimine 50dk vermiş. Bunların yanında insanların mağduriyetinden hiç bahsetmeye gerek yok, 4000 küsür insanı gördük kapının önünde sıcakta, bi sınav için bilmem kaç tl para vermiş gelmiş diğer şehirlerden. Nerden baksan rezillik!
-
@timuçin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz rezillik adaylardan kaynaklanmadı kardeşim . Sınavda kullanılacak musvette kagitda karekod koymuşlar . Onu kameraya okutmamiz gerekiyordu ama okumadi. Sınava 5dk kala sadece fotoğraflarınızı çekmemizi söylediler , çektik . Sınav başladı ilk soruyu okumadan ekran gitti . Sonra tekrar geldi , bazıları soruları görebiliyorken bazıları göremedi. Tekrar eş zamanlı başlatılacak dediler yaklaşık 40dk sonra . Bu defa alkislamalar yuhlamalar başladı haklı olarak. Sonraki anonsta başka tarihe ertelendiğini söylediler . Tamamen ÖSYM'nin halt yemesi . Onca kişi şehirdin geldi . Bunun böyle olacağıda sınav ilanındaki muglaliktan belliydi. Hakkımız haram zehir zıkkım olsun . Mübarek gün lanet olsun emeği hiçe sayanlara, emek vereni kobay gibi kullananlara !
İmza atarım hocam.E sınavdan vazgeçip şunu eski sistem gibi yapsalar böyle şeylerde yaşanmamış olur.Geçmiş olsun tekrar.
-
10 soru falan degil hepsini cozdu bazilari yaziklar olsun
-
@timuçin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Rezillikten adayları kastetmedim kardeşim ösym nin saçmalığı bu yanlış anlaşılma olmasın önce ist izmire tercih yaptırdılar milletin bileti yandı ankaraya gelmek zorunda kaldı şimdide sistemsel hata çıkıyor adaylar yine mağdur böyle kurum olur mu yahu vallahi yazık
-
Arkadaşımla konuştum. İstanbul'da yapılmış sınav. Sadece karekod sistemi çalışmamış müsvette için.
-
Başka rezillik söyleyim 5 6 kişi açılmış olan sistemde birlikte sorulara bakıp çözdü gerisini siz düşünün
-
@baumol itiraf et bu senin lanetin:D
-
@1umut ahahaha Bence de ya