2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Böyle bir rezillik kabul edilemez. Ama onlarca şehirden insanların tercihi dışında yere verdirt, hem bu işsiz adamlardan 200 TL gibi fahiş bir rakam al, yol parası konaklama vs ödet şimdi de sistem çalışmadığından iptal olsun! Kınıyorum! malumlar.net ve haber kanallarına bu durumu bildirmeliyiz.
-
Kemal Sunal'ın canlandırdığı "Gülen adam" gibi olduk.
Öfke bile duyamıyorum artık çünkü şaşırmıyorum.
Bu arada kalemlerde emeğiniz emanetimizdir yazmıyordu, dikkat eden var mı başka bilmiyorum. Gonderme mi yapıyorlar dalga mı geçiyorlar anlamak güç.
Ramazan ramazan iki saatlik uykuyla Şehirlerarası yoldan geliyoruz adamlar pişkinlik esnaf gibi kaybınız yok süre vereceğiz diyor.
Eminim tepki göstermeseydik dayatacaklardı sınavı. -
Kendi sınavı kendi yapamayan sayıştaya da yazıklar olsun
-
İstanbulda sınav yapıldı şimdi bizim sınav geçerli mi ankaradakiler direk elendi mi sınav toptan mı iptal edilecek yoksa ankaradakilere özel sınav mı yapılacak
-
@maxmin sinav olmadiki elenelim:)
-
@maxmin
Komple iptal olur başka bir yol yok. -
Memleketin çivisi çıktı.
-
Emeğimizi oyuncak ettiniz. Lanet olsun bu kurumların başındaki ehliyetsiz takımına
-
@maxmin iptal olması lazım ama konu ösym olunca akıl yürütmek zor oluyor
-
İstanbulda bi sorun olmadi arkadaslar karekod acikmadi muspette kagitlara imza istediler sadece, sure yonunden sikinti yasanmadi.
-
Ösym emeğimizşn onlara emanet olmadığını anlamış kalemlerdeki yaIlar kalkmış
-
Tam bir kaos ortamıydı bide okadar kargaşaya rağmen sonav tapacaklardı sistem gene çalışmadı
-
iptal olmasi lazim ne demek arkadaslar biz ankaradan iptal oldu snav dediler ve salonu bosalttik. rezillik boyle birsey olamaz
-
@bulut_xw başka şekilde meşruyeti olamaz zaten
-
Yeni sınav yapacaklarsa ben olsam gitmem.Kimse gitmesin tepki olarak çocuk oyuncağı mı bu.İşi gücü olmayan insanları maddi-manevi kayba sokuyorlar.Kaldı ki İstanbul'da olmuş bitmiş şimdi tekrar sınav nasıl olacak çok saçma ya
-
Ntv haber yapmış mağduruyitler güya giderilecekmiş 6000 kişinin hayalleri ve oruçları ne olacak
-
o kadar para topla milletten ve max 10 bin kişilik sınavı yapama. sayıştay gibi bir kurum bunlara müsade etmemeli. kabul edilemez bir hata birilerinin görevi bırakması lazım. özellikle başka illerden katılan arkadaşlar ortak avukat bulun toplu dava açın sonuna kadar maddi manevi hakkınızı arayın bir parmak bal çalınınca ağzınıza da susmayın. en baştan beri karşı olduğum için bu sınava başvurmadım(200tl gibi bir dolandırıcılık ve 3 kere ankaraya mekik dokuma sebebi ile) ama empati yaptım gerçekten kötü bir duruma düştünüz kovalayın peşini bırakmayın bunun
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sayıstay denetçiliği sınavını e- sınav seklinde yapan kurumdan kaliteli hizmet ve adalet beklemeyiniz. Muhtemelen bu kararı alan kişiler sınavın içeriğinde hangi dersler olduğunu bile bilmiyordur hatta karar alınırken şu konuşma geçmesi "eee nolcak işte ekrandan okuyup yapsınlar yapan böyle de yapar boşu boşuna bize masraf çıkartmasınlar" kuvvetle muhtemeldir.
İnanın arkadaşlar sınavın olacağına dair en ufak umut beslemedim baştan belliydi demek istemiyorum ama ilk ciddi testini sayıştayda denemek başlı başına yanlıştı zaten
-
@serimeri
Kesinlikle hocam. -
Esenboğa C1 den kimse var mı??