2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@walrass06 yapilmadi
-
Bu nasıl bir beceriksizliktir yahu, biz İstanbul’da 90 dakika kafa patalım keza İzmir’deki arkadaşlar da öyle. Ankara’da sınavı iptal etsinler. Bir Allah’ın kulu da gelip uyarmıyor sınav iptal diye, ah ulan ösym ah!
-
Osym sitesinde 2.gün sayıştay eleme 14.45 yazıyor
-
Ayrıca sınav iptal olursa tamamen olur. Aksi mümkün değil.
-
Ayrica sorular da kolaydi ya, aklimda hepsi yok ama esnekligi 0-1olan mallar hangisidir die bi soru vardi:) butce emaneti vardi 5yil . O kaosta acaba ne sormuslar die baktimama hatirlamiyorum pek
-
Sınavı tamamlayanlar için iptal durumu söz konusu olmaz. Diğerleri için yeni bir sınav açılır bir iki hafta içinde. ÖSYM bu saatten sonra nasıl bir yol izlerse izlesin adaletin epey uzağında kalır ki alışık olduğumuz bir durum. Çok da şey yapmamak lazım
-
Ankara kendine dikkat etsin !!!
-
@ismlcinn nasi olmaz? Sinavin yuzde 90i ankarada girdi. Yuzde 90in giremedgi bi sinav nasi iptal olmasin:) bize verilen duyuruda iptal dendi zaten
-
Rezalet !!!
-
@1umut ÖSYM den bahsediyoruz
-
@issiz hocam Çetin Emeç de sınav yapılmadı mı
-
Sinav iptal edilecekse herkes icin iptal edilmesi gerekir yarisma usulu sinavda baska turlusu adaletli olmaz
-
@ismlcinn, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınavı tamamlayanlar için iptal durumu söz konusu olmaz. Diğerleri için yeni bir sınav açılır bir iki hafta içinde. ÖSYM bu saatten sonra nasıl bir yol izlerse izlesin adaletin epey uzağında kalır ki alışık olduğumuz bir durum. Çok da şey yapmamak lazım
Öyle bir şeyin mümkündü olmaz, farklı sınav ve sorularla 225 kişi belirlenemeyen
-
Ya arkadaşlar bölgesel iptal diye bir şey olur mu, biraz mantıklı olun.
-
Bu sınav kesin olarak her yerde iptal olacak, başka bir yolu yok. Ayrıca bu organizasyonu Yozgat Sorgun’da bir lise yapsaydı bile bu kadar rezillik olmazdı.
-
Eksi sozlukte yazar olanlr keske bi baslik acabilseler bununla alakali
-
hepiniz hukuk çalışıyorsunuz yahu azıcık mantıklı düşünün.
-
@yasaklı hocam ösym napıcak bir bilgi var mı diye sordum biz sınavı olduk ve yeni çıkmıştık şaşırdım duruma önce yazdığımı okuyunda öyle itham edin , kimsenin emeğindede ekmeğindede gözümüz yok ösym gibi
-
Sınav iptal olmamalı diyen arkadaşlar ankaradaki ortamı görselerdi ösym nin yaptığı sınava girmezdi bir daha. Gruplaşarak soru çözdü millet içeride sınavın iptal olacağı kesinleşince
-
oncelikle sinava gidip magdur arkadaslara gecmis olsun. Osym zaten allahlik bir kurum ama ben en son yazmistim.Sayistay gibi koca kurum halen neden kendisini sinavi yapamiyor.Soru hazirlayacaklari zamanlarimi yok yada soru hazirlamaya kapasitelerimi yok hic olmadi alaninda uzman olan universite hocalarini ayarlayip sinav komisyonu kur yoksa onlari tutabilecek parasi mi yok???
bu haber yapilmali. ankaraya gidip sinavi tamamlayanlar ,istanbul ve izmir dekiler icin sinavi tamamlamis olmalarina ragmen ankaradaki durumdan dolayi magdurlar olanlar, ayrica sinav giris belgelerindeki tercih magdurlari icin haber yapilmali. ama bu sadece sosyal medyada degil ana haber bultenlerinde de haber yapilmali.