2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bunca insanın bir bildiği var da tepki gösteriyor yaptığın uygulamalara. Hiç mi ehil kimse yok bu kurumun başında? İnsanları fahiş sınav ücretiyle soyduğun yetmiyormuş gibi bir de akıllarıyla oynuyorsun. Bu kadar insanın ahını alıyorsun, belini doğrultamazsın elbette. Altyapı yok diye bas bas bağırıyoruz. Tabii bizi denek olarak gördüğün için sömür dur. Adam kalkmış Erzurum'dan sınava gelmiş, ee neymiş sistem yok. Bu kadar mı rezil olunur, bu kadar mı yüzsüz olunur. Mağduriyetler giderilecekmiş, neyi gideriyorsun? Saçma sapan uygulamaların yüzünden giden vaktimizi mi, çoğumuzun zar zor denkleştirdiği yol parasını mı ya da yıpranan sinirlerimizi mi telafi edeceksin? Lakin Allah büyüktür, bunca ahın altından sizi kim çıkaracak bakalım...
-
@bulut_xw Hukuk ilgisi yok ki hocam ne karar alırsa alsın birilerinin hakkını yemiş olacak ve mağdur edecek.Hukuk çoğunluğun hakkını değil herkesin hakkını korur.Mantıklı olan tümünün iptal olması tabi ama her türlü davalık olur bu sınav
-
Salondan çıkarken oradaki görevliye bunu tutanağa yazdınız değil mi burdaki durumu yazdınız mı dedim evet kesinlikle yazdık iptal olacak sınav başka seçenek yok dedi ama yine de bakmadım tutanağa. Keşke baksaydım. Eğer tutanakta hiçbir şey yazmazsa iptal olması zorlaşır biraz.
-
@1umut başlık açılmış bile Hocam. Çevrenizde yazar olanlar varsa bi yükleniverin.
-
istanbulu izmiri ankarası yok, komple iptal olması gerekiyor.
-
P48,200 TL, e-sınav, istnbul-izmir, iptal vb. Hepsini aynı sınava denk getirmekte büyük başarı tebrikler ösym. Tabii bir tebrikte ösym'nin para kazanma hırsına hayır diyemeyen sayıstaya
-
@kilici Ertelendi diye haberler bile yapılmış.Sadece Ankra'da girenler için tekrar sınav yapılırsa hiç şaşırmayın
-
@serimeri gerçi yazılı sınav için kontenjan var Esenboğa'da giren herkesin alınması da mümkün değil. En makul şey maalesef sınavın tüm illerde tekrarlanması olabilir ki bu bile Kars'tan kalkıp gelen adamın mağduriyetini gidermez.
-
Arkadaşlar kısmi bir ertelemeden söz ediliyor bu haberde ama bilemedim." Diğer illerde sıkıntısız bi şekilde sınav tamamlandı.. " diye devam ediyor
http://m. haberturk. com / ankara-haberleri/15519013-esenboga-e-sinav-merkezindeki-sayistay-eleme-sinavi-ertelendi
-
Resmi açıklama sadece ankara esenboğa iptal diyor
-
Sınava giren a'dan z'ye herkes mağdur ve tamamen giderilmesi imkansız bunun.
Yinede akla gelen en makul çözüm ist-izmir-ankara şeklinde yine 3 ilde yazılı kağıda basılı sınav ve herkes seçtiği yerde girecek anlaş ünilerle oralarda yap çok zor değil. -
Sadece esenboğadaki sınav ertelenmiştir diye yazmışlar. Yorum yok cidden. Rezaleti hala devam ettiriyorlar.
-
@aslan-reyiz eğer sadece esenboğa iptal olursa bu sınav mahkemelik olur. nitekim bugünkü sorular kolay dendi.
-
Osym aciklama yapmis esenboga iptal sadece
-
Sorular kolay diyenlerde nasıl kolay diyor onu da anlamadım. İktisatta kaç net yapabilecekti acaba kolay diyenler.
-
Arkadaşlar duyurudan anladığım kadarıyla sadece Ankara Esenboğa ertelenmiş haksızlık değil mi olabilir mi böyle bişey
-
@fiscaldrag magduriyet kapsaminda acaba psikologa gidilmesi icin terapi ucreti de var mi?
o kadar bir umutla basvuruyor ve sinava gidiyor zaten yeterince stres halinde insan.Okadar seye katlanip sinava gidiyorsun sacma salak sistemi yuzunden sinirleri helak olmus ondan kisinin.Maddi tazminat yaninda bir de manevi tazminat belirtilmemis hukukta. manevi tazminati ne yapcaklar. Diyorum ya ben bane versin bilisim uzmanlari icin verdigi maasini daha iyi is cikaririm.Yada sozlesmli bilisim uzmani alirken niteligine baksin baska seye bakmasin. onca kisi taniyorum ozel sektorde deyim yerindeyse it gibi calisan bilgisayar programcisi( bilgisayar muhendisleri bu kadar cok calismiyor). al onlari bak bakalim nasil duzeltiyorlar sistemini. az sayida basvuru olan e yds de bile sıkıntı yasarken sen ne hakla hizmetle binlerce kisinin girecegi sinav icinde bunu uyguluyorsun.
osym bir kere de test usulu yds de bir skandal yapmisti. karekod dolduurlmasi ile ilgili. ozaman osym baskani aciklama yapmak zorunda kalmisti.ama ozaman eskisozlukte ust siradaydi. bir sekilde osym baskaninin ve onun yaninda sayistay sinavlarla ilgili olarak bir birim var mi yada personel baskanligi mi ne halt varsa onun basindaki kisi de aciklama yapmali. -
Anladığım kadarıyla Ankara dışında girenlerin sınavı geçerli olacak.Ankaradakiler tekrar girecek!
Öyle olursa bari tercih yeri İstanbul olup kontenjan sebebiyle Ankara’ya gönderilenler İstanbul’da girsin sınava -
gereksiz tartismayi bitirin bence sorulari toplasak daha mantikli degilmi?
-
Soruları yazın da arkadaşlar bakalım. Ben Cehovla ilgili bi soru gördüm çözüyordum görevli kapattı monitörü