2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Rezillik arkadaş tuvalette bile bir sürü sıra var ve her geçen dakika sıra artıyor yanınızda pet şişede getirin olmadı
-
Emanette de sıra var mı arkadaşlar? Kapıda kalmayalım da sonra vakit geçip de
-
Sınava giriş yeri mağduru olarak giremeyen biri olarak hepinize başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun. Ayrıca soruları da çok merak ediyorum
-
@möözun şu an yok hocam
-
Arkadaşlar google maps de ösym böyle cevap vermiş birine sınav giriş belgenize dikkatli bakın aman
-
Herkes C girişinde mi? Ben şimdi çıkıyorum evden 20dkya orda olacağım
-
@rorschach159 niye c girişi
-
@victory-carleone ben sınav belgesinde öyle yazıyor C2 kapısını yazıyor. Başka kapı var mı ki?
-
@rorschach159 var tabi
-
En disarda beklemeyin girin ikinci bir arama noktasi var emanetleri koyun tuvalerde sira yok ozellikle petrolun icindeki helada sira bekleyenlere sesleniyorum
-
Emanetler kısmı rahat kasmayın.Ama içerde beklemek daha mantıklı
-
Evet ÖSYM yine kendine 5bin denek bulmuş yeni sistemi deniyor . Burası ana baba günü . İnsanlar kaldırımlarda güneşin altında yada petrol ofisinde ayakta bekliyor . WC lerde kuyruk var ! Arada anons geçiliyor sınav salonlarında wc yokmuş !
Herkese başarılar dilerim . -
Kendimi "Açlık Oyunları" filminde hissettim anonslar falan
-
İstanbulda olan arkadaşlar, durum nasıl. Sanki cepheden haber aşmaya çalışıyoruz. İzmir huopp ses ver izmir.
-
@möözun öyle valla şimdi yukarıdan birtane sanat tarihi sorusu atılacak yakalayana bol şans
-
Arkadaşlar istanbuldan haber aldım az önce planlama yanlış yapılmış, ilk giden kapıyormuş bilgisayarları, bilgisayarların yetmediği arkadaşlar civardaki internet kafelere yönlendiriyorlarmış. Ayrıca internet kafe saat ücretini de sınava girenler ödeyecekmiş. Uyanıklar kafeciler 1.5 saatlik açamıyorlarmış en az 2 saat haberiniz olsun.
-
Amale pazarı gibi bekliyoruz.
-
Ankaradan haberleri aktarayım ben çılgın kalabalıkhet geçen dakika artıyor havaalanı yolundan geçen sivil insanlar bu kalabalığın nedenini anlamaya çalışıyor . Sınav merkezinin önğnde tambir stad havası var tükürük köftecimi ararsın çaycımı gepsi var sanki real madrid livirpul maçı burada yapılacak güneş ara ara kendini gösteriyor ve çok yakıcı tuvaletlerde sora var merkezin yanındaki benzinlik tarihinin kalabalığını yaşıyor insanlar gölgede durabilmwk için benzinliği işgal etmiş durumda iyi tarafından bakmak lazım meslek öğrendik pompacılıkta baya bir yol aldık. Herkeze başarılar
-
Ulustan 487-3 ile şimdi hareket ettik. 40 dakikaya varırız dedi şoför. İnş. Girişte sıra olmaz. Emanette sira oluyor mu? Canlı durum nasıl?
-
@odtüsbky emanette sira yok dostum gel