2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@plansız Sayıştay ilk muhalefetini puan koşuluna yaptı, bu konuda da yapabilir bence ki iletmeye çalışacağım bunların hepsini.
Yazcam bunu da gasteye
-
@sofuoglu Estağfurullah dostum e biraz yelpaze geniş olabilir evet kabul ediyorum
-
@issiz, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kadrolu-öğrenci haftaya bos gorunuyor e-yds merkezi
ne e-yds'si ya, e-sinav.
-
@issiz hocam sence 1 haftada sınav yapabilirler mi? bence yapamazlar gibi geliyor.
-
@kadrolu-öğrenci soru havuzu olusturulmussa olabilir.
@paretowilfredo ne dersiniz hocam ? -
@issiz Dostum bir hafta içinde sınav yenilenirse bilin ki oldu-bittiye getiriliyor. Bu durum çok daha sakıncalı bence ve mümkün.
-
Sayıştayda olan bir arkadaş şimdi "Faturalandırılan giderlerin iadesiyle alakalı bir sey duydum" diye yazdı. Elinizde biletiniz Vs ne varsa dursun, sağdan soldan kaydı varsa silmeyin.
-
Haftaya haftasonu yapilmasi icin yine engec carsamba gibi bilgi verilmesi gerekiyor.
Carsambaya kadar sistem duzeltilip, denenip, yeni sorular hazirlayip haberdar edilir mi bilemiyorum tabi. Bana imkanli gelmiyor ama osym yapar mi yapar:) yani osym kesin bi hata cikmayacagina emin oldugunu anladigi an bu sinavi yapar, 4gunde o guven gelir mi osymye?bence biraz zor gelir. ama bilinmez.
Haftaya yapacagim diyip insanlari getirip onda da sorun cikarsa bunun telafisi olmayacagindan kisa surede o karar alincak gibi gelmiyor ne bileyim. Ayyyyyy ne cok konustum bugun:( -
@1umut Kesinlikle oldu bittiye getirip kısa sürede tekrarlanmasına izin vermemeliyiz. Bir de memlekette kimsenin telafi gibi bir derdi kalmadı ki maalesef ösym bugüne kadar neler neler yapmadı, görevden alınmadılar, yargılanmadılar...
-
Ne olursa olsun o sınav stresi anlatılmaz yaşanır. Öylesine dostane sohbetler, hedefler, kaygılar paylaşıldı ki. Masayı vurmalar, alkışlar, protestolar mı dersin birbirini sakinleştirenler mi dersin, yanında hakkariden gelen arkadaş için daha çok üzülmek mi dersin, hemen iki arkanda oruç tutan dostum için yaşadığı stresin kat be kat arttığını hissedip boşvermek mi derdiniz ne derseniz diyin çok başka ve acı bir tecrübeydi. Osym bize yaşattığı acı tecrübe dolu anı defterine bir yenisini eklerken, kendine de çıkarımlar yapıyordur inşallah. Velhasıl Osym artık Çıkmamış Sorular kitabı da yayınlayabilir.
-
@plansız adamlarin niyeti oldu bittiye getirmek zaten. Bugun becerip de sistemi acabilselerdi hoop sinavi yaptik diyip bizi yollayacaklardi.
Ben osym kanadindan bi olumlu donus alacagimizi dusunmuyorum ama sayistay tarafina baskiyi artirabiliriz.
Sayistay gibi bi kurumun tarihine kara leke olarak yazilir bu alim. Herkesten ote sayistay tepki koymali. Bakalim nolcak -
@1umut Eğer benim duyduğum gibi gerçekten bir memnuniyetsizlik varsa e biraz da vicdan tabi ösym ye bir rest çekerler belki.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun bimere cimere sayıştaya yazacak arkadaşlar şikayetlerinin sonunda tekrar sınavının e-sınav olarak değil bu zamana kadar sorunsuz bir biçimde yapıldığı gibi kitapçık üzerinden yapılması taleplerini de eklesinler.Belki değinilmiştir bakamadım mesajlara.Sınavın şeklini belirlemek ösymin tekelinde değil.Kurum nasıl yapılmasını isterse ösym onu uygular.Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
Sayıştay e posta: sayistay@sayistay.gov.tr -
Sonuç önü alınamaz noktaya gelmiştir
Ösym vicdanları sızlatmıştır
Sayıştay protokolü iptal etmek için daha neyi beklemektedirrr -
@paretowilfredo hocam, paylaşılan linkleri kırma saçmalığını ne zaman bırakacak forum yönetimi. ekşi sözlük tercihiniyap'ın yazısını alıntılamış ama onların bile linkini kırmışsınız. haber paylaşılıyor hemen müdahale ediyorsunuz. amacınızı anlamış değilim.
-
@fc-real-gdp Dostum bu teknik ekibin bir müdahalesi. Bildiğim kadarıyla backlink'e karşı ama @aliveli daha net bir yanıt verebilir bu hususta sanıyorum.
-
Ben İstanbul da sinavimi bitirdim derin bir nefes alacagim sonunda guzel bir gece uykusu cekecegim derken Ankara'daki arkadaslarin sinav olamadigini duyunca üzüldüm. Sizin adiniza daha cok uzuldum. Hepiniz gibi bende birlik olup sesimizi duyuralim adaletli bir ortamda esit sartlarda tekrardan sinava tabi tutulalim istiyorum, sesimizi twitterdan duyurmaya calisiyoruz curmumuz kadar yer yakiyoruz kendimiz caliyoruz kendimiz oynuyoruz. Bimer e yaziyoruz adam akilli bir cevap alamiyoruz.
ÖSYM nin keyfi uygulamarini sona erdirmenin bir yolu yok mu? Bunlari denetleyen sen napiyorsun diyen yok mu? Bu devletin hicbir kurumu calismiyor mu bimeri cimeri kamu denetcisi? Bizi dinleyecek bizimle ilgilenecek kimseyi bulamiyoruz.
Gercekten git gide dahada degersiz oldugumu hissediyorum -
@fc-real-gdp
hep teknik ekip hocam :)) -
Haftaya olmaz inşallah olursa zaten sadece giremeyenlere sınav yapıp başından savarlar. En hakkaniyetlisi sınavın iptal edilip ileri bir tarihe yeniden yapılması ve bu kötü tecrübenin biraz olsun unutulması lazim. Yazılı sınav ile arasında 1 ay vardı ertelendi o bu da ertelenebilir.Zaten elemeye çok erken girsen ne olacak kazansan yine yazılıyı bekleyecen binbir stresle. Ayrıca para basmiyoruz kardeşim öyle 300-500 her hafta nereden bulalım. Yaşadığı şehirde giren arkadaşlar empati lütfen. Adam Hakkariden gelecek olsa son anda yeri de değişse 2 gün kalmış uçak bileti 300-400 tl yoksa ne yapacak 30 saat yolculuk çekip sınava öyle girecek osym giriş yerlerini açıklandığında doğrudan otogara koşsa sınava anca yetişir
-
@fc-real-gdp hocam ekşi sözlükte hangi başlık ben bulamadım?