2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo yeğeni nerde okumuş ODTÜ de mi yoksa MÜLKİYE de mi ? başka yerde okumuyorlar çünkü. gerçi sayıştaya girdiyse mülkiyelidir özel sektördeyse odtülü
-
@genclerbirlikli Bi de Hacettepe Tıp mezunu damat var unutmamak lazım :))
-
@paretowilfredo rastgelmedim
-
O değil de Yusuf kemal tengirşenkin vatan hizmetinde adlı kitabının çıkması ve benim o soruyu büyük bir sevinçle cevaplamamdan böyle sıkıntıların yaşanacağı belliydi.
-
@kombassankoma ÖSYM her zaman işlerin yolunda gittiğini hissettirerek vurur dostum
-
ben bide şu sınavdaki silgi ve kalem traşın ithal olmasına çok bozuluyorum sadece ösym nin talebi bile arz oluş ası için yeterli bence iç talebi söylemiyorum bile her ösym sınavında sınav öncesinde bunu düşünmekten yoruldum paylaşmak istedim dostlar
-
Ya mübarek ramazan ayında şeker vermeleri...
-
@kilici şeker mi vardı ben en son lys de gördüm şekeri O.O
-
@kilici şekerlerin tadı efsaneydi sınav başlamadan 2 tane gömdüm naneli olanı çıkışta kemirdim. Nane oranı çok iyiydi olips gibi his vermedi
-
@kilici öyle öylede çoğumuz dün orucu yemiştik kardeş ama genede verilmese iyiydi dediğin gibi illaki tutanlar vardı
-
@kilici ben sekerleri gorunce cok mutlu oldum ya. Eski bi dostu gormus gibi sevindim:))
-
@1umut ben yemedim ilk başta şekerle uğraşamam dedim ama zaman geçtikçe sinirlerim bozuldu gömdüm hemen
-
@victory-carleone afiyet olsun hocam:))
-
@1umut eyvallah
-
Sınav skandalı olarak düşünürsek salonun fiziki durumu muazzamdı. Havalandırmalar harika çalışıyordu masalar çok güzel ayarlanmış kimse kimseyi görmüyor ben insanların ayakta olduğunu fark etmedim uzun süre. Masa geniş döner sandalye ayarlanabilir ve çok rahattı. Ayrıca sınava başlasaydık çıt çıkmayacaktı. Emanet dolapları gayet yeterliydi herşey sınav için on numaraydı ösym hariç
-
@rorschach159 Hocam maç spikeri gibi anlattınız ortamı baya hoşunuza gitmiş
-
@kilici ben monitöre müdahale edilemez sandım ama parlaklığı falan ayarlabiliyordu ben e ydsye de girmeyi düşünüyordum o yüzden çok inceledim salonu. Mesela tavan yüksek ışıkları led ışık ve masalara denk gelmeyecek şekilde ayarlamışlar ayrıca en büyük olay her salonda arkada wc vardı dikkatinizi çekti mi? Peki ösym napmış e ydsde serbest olan wcye gitme durumunu gitmeyelim diye kitlemişler gözetmenlere tembih etmişler wc yasak demişler
-
@rorschach159 anansda yaptılar baya sınavdan önce kullanılmayacak diye bende anlamadım ama wc sırası 100 metreyi geçmişti dışarıda oda ayrı bir sıkandal dı
-
@rorschach159 katılıyorum salon ortam masa sandalye herşey çok güzeldi de bu e-sınav olayını hiç sevmedim , yds'de belki oluyordur da bizim sınavlar kitapçıktan olmalı
-
@rorschach159 Ben de beğendim ortamı ayrıca e-sınav sistemini de beğendim. Diğer kitapçıkla yapılan sınavlara göre soruyu cevaplama süresi daha kısa, pratik oluyor. Sadece geometri de biraz sıkıntılar olabilir.