2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo Allah nasip ederse bakarsın hamamönünde güzel bi çay içeriz bir gün. Hamamönü hassas noktamdır Ankarada havasını sevdiğim tek yer bide tabi ki hacı Bayram Veli var ama Hamamönü farklıdır
-
@rorschach159 Hamamönü her şeyden evvel muhabbet demidir benim için dostum. Ilk Bağlamamı oradan aldım. Keza orada özellikle kışın soba başında demlik demlik çay ile bağlama çalıp muhabbet kurabildiğimiz bir kaç mekan var. Bu yönden Ankara'da tek.
Inşallah dostum bir gün neden olmasın?
-
bugun ne guzel girdim aof sinavi. miss gibi optik doldurdum.kitapcigi hovardaca kullandim.sorunsuz ben sinavi mi bitirirken.aslinda ankarada olmam gerekirken sayistay sinavi icin. optik+kitapcik candir
-
@paretowilfredo 3 5 kişilik memleket kurtaracak fikirlerini olan arkadaş grubumuz var ortak noktamız hamamönü. Aslan Akbeye ihtiyacımız var. Zira bu memlekete bizden başkası yok o yüzden bu kadar çileye katlanıyoruz. Bu sisteme bi gün tamam artıkları demek için devletin en önemli kadrolarına talibiz. Bağlaman ve senin değerli fikirlerine hepimiz muhtacız. Allah istikamet üzere olanlardan eylesin hepimizi
-
@economist34 Allah'ım yarabbim ne hallere düştük. Bildiğin canım çekti :)))
-
@möözun
içimi güzel.bilim ben auu çayı :)) -
@rorschach159 Var olasın dostum. Bilmukabele ben de aynı hissiyatlar içerisindeyim. Elbet bir gün buluşacağız sizin gibi değerli dostlar ile.
-
@otuzyılsavaşı valla burada toprağımı buldum galiba #çotanaklarıngucuadına
-
Dile getirmek, bunları kamuoyuna sunmakta TY'nin görevi sizlerinde değerli yorumlarını yazı içerisinde aktarmaya çalıştık dostlar!
-
@möözun
hee çotanağhlar da gocamanmış bu sene don da vurmamış fındığhlara ama para etmiiki zaten :)) -
@möözun bügünden bir estantenede ben aktarıyım işportada ilk 225 burdan çıkıyor okunmuş çikolata ve sulardan sodalardan almadan sınava girmeyin ilk 225 e giremezsiniz diyen seyyar satıcı abimiz çok iyiydi
-
@antimülakat benden alıntı yapmışsın teşekkür ederim. Kendimi dr manhattana şekil yapan Rorschach gibi hissettim. Başlarım lan sizin düzeninize misali
-
@victory-carleone seviyorum yaratıcı insanları
-
@paretowilfredo aynı abimiz sınav çıkışı 200 liranın üstüne soğuk su diye bağırıyordu. Benim suların ortası yok ya kazanırsın yada sınav iptal olur diye de açıklama yapıyordu
-
@antimülakat benim capsi de yapıştırsaydin da utansalardı
-
İyi aksamlar herkese, oncelikle kusurun kesinlikle osym’den kaynaklandigini belirtmek istiyorum. Çok sacma bi sekilde karekod okutma işine girildi, halbuki numarayi bile tuşlayabilirdik, ikincisi de bazi çok fazla pek aşırı duyar kasan arkadaslar yuzunden, her boka gereksiz yere hak aramaya calisanlar yuzunden sinavin manipüle edildigini düşünüyorum. Bugün ki karekod sıkıntısi “bildigim kadari ile” butun sinav merkezlerinde(ist,izmir) yasandi ve oradakiler de sinava gec basladi(arkadasim 90 soruyu 78 dakikada cozdu). Kanimca bu sorun sinav salonundaki gorevlilerden kaynakli, bence hiç bir surette adaylarin ayaga kalkmalarina izin verilmeyecegi soylenmeliydi, sahsen ben 45 gece ayaga kalktim bi baktim herkes ayakta çok sasirmitim. Ayrica gorevliler şu kismi çok yanlış izah ettiler(edemediler):
İlk basta karekod okutulacakti, okutulanmayinca sistem kapatilip acildi gene olmadi, sonrasinda karekod okuma isini iptal etti osym, ve esenboga sinav merkezindeki gorevliler haric diger sinav merkezleri şu aciklamayi yapti “karekod okutmayin kendi fotografinizi onaylayarak sinava baslayin sure eklencek(eklenmdi).”
Birincisi bu duyuru yapilmadi net bir sekilde(karekodu değil kendi resminizi cekin duyurusu) , ve herkes ayaktayken sinav gorevlileri kontrolu kaybetti ve sesini de kimseye duyuramiyodu. Tabi bu sirada bende dahil karekod okutmak yerine kendi resmimi cekerek sinava baslamistim(83 dakika kaldi yaziyordu). Bazi arkadaslarimiz halen karekod okutmaya calisiyordu bu sirada.
İstanbulda girenler, karekod okumayinca kimse ayaga kalkmadi diye biliyorum. Ben bu konuda sinav gorevlilerinin sucu oldugunu düşünüyorum ama biraz da manipüle edilmedi değil
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dile getirmek, bunları kamuoyuna sunmakta TY'nin görevi sizlerinde değerli yorumlarını yazı içerisinde aktarmaya çalıştık dostlar!
Haberi beğenmeyen tek kişi Saymüd olsa gerek
-
Bu arada sinava basladim derken sorular geldigi gibi bilgisayari terk ettim ve gorevliye bildirdim ama ilgilenmedi, sorulari cozmedim yani ilk soruyu bile okumadim belki sinav devam eder diye, net bir şey yoktu çünkü
@wasp61 -
@paretowilfredo evet ya saymüd nerelerde özletti kendini bu aralar gözükmüyor halbüki şimdi burada olmalıydı tam provakasyonluk ortam var
-
@victory-carleone Hulusi Abdurrezzak sınavı provoke ederek yarım kalmasına sebep oldular. Halbuki benim ÖSS 8.si yeğenim Sayıştay sınavında 4. oldu sonra da Ales'ten 98 alarak yüksek lisansına başladı :))