2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@öğrenci
ben öyle duymuştum hocam evet o da konuşuluyordu lakin uzmanlar denetçi oldu :)..duyduklarımızın tersi çıkıyor -
Sayistay zaten az az alim yapan bi kurum. Bu khk ile onumuzdeki 15-20 yilin alimini bi khk ile yapmis oluyor️
-
fatih özatay, mahfi eğilmez, ibrahim kahveci, yahya sezai tezel ya da korkut boratav(kesinlikle ideolojik yaklaşmayınız bu isimlere, zira farklı ekollerden temsilciler seçtim) gibi isimlerin çöpçü sayılıp; yiğit bulut'un büyük ekonomist olarak addedildigi ülkem. nereye böyle?
-
"Telekinezi, maddeleri düşünce gücüyle kontrol edebilme durumudur. Bir eşyayı yerinden oynatma vs. gibi eylemler Telekinezi ile gerçekleştirilebilir. Kelime kökeni Yunancadır, “Uzaktan Kontrol” manasına gelen “Telekinesis” kelimesinden türemiştir. Parapsikologlar daha çok Telekinezi yerine Psikokinezi demeyi tercih ederler. Aynı anlama gelmektedir fakat kelime kökenleri farklıdır. Aynı zamanda, bir parapsikoloji dalıdır."
:)) -
Artık bi en az 10 yıl alım yapılmaz kuruma. Yazık ulan yazık şu verdiğimiz emeklere. İlk seneden iibf yazan aklıma tüküreyim 1 yıl daha adam akıllı çalışıp hukuk veya eğitim fakültesine niye girmedim
-
kabul etmemiz gerekiyor ki artık, bu ülkede insan aklıyla oynanıyor. delirmemek icin akıllı olmamak gerekiyor.
-
Hocam çıkıp adam akıllı desinler artık alım olmayacak çok nadir olacak diye. Biz de başka yollar arayalım yeter artık ya milletin yüzüne bakamaz olduk. Hakkımızla gece gündüz çabalayıp hiçbir şey elde edemiyoruz bu nedir yahu? İşin garibi bu böyle olacak herkes rahatsız olacak ama bu böyle OLACAK!!!
-
Çıkarılacak KHK’yla, Başbakanlık personelleri Sayıştaya atanacakmış. Artık Sayıştay da eskisi gibi değersizleşir.
-
Acaba @paretowilfredo hocamin eskiden bahsettigi gibi sayistayin bazi yetkileri kisitlanip uzmanlik statusune vs mi indirilcek?
-
Hayirlisi deyip sadece susuyoruz, gelen hakkimizi yiyor giden hakkimizi yiyor.
Bu karara karsi yapabilecegimiz bişey yok mu?
Hep hakki yenen biz oluyoruz İİBF mezunları olarak bir metin hazirlayip hrp birlikte toplansak diplomalarimizi alip oturma eylemi yapsak, bir gunde evde oturmak yerine disarida hep birlikte oturma eylemi yapsak benim aklima başka çare gelmiyor
Biz hakkimi almadikca kimse hakkimizi vermeyecek -
beyler şimdi düşündüm de bence boşuna panik yapıyoruz. çünkü başbakanlık kapsamında yapılan işleri Sayıştay'dan takip edecekler. bence alımlar yine eskisi gibi devam eder. tabi bu benim görüşüm. @paretowilfredo doğrusunu daha iyi soruşturur öğrenir.
-
@otuzyılsavaşı hocam yemek tarifi de bekliyoruz
-
bu arada toplamda kaç tane başbakanlık uzmanı vs var onları da toplamda bilmek yorum yapmamıza yardımcı olur.
-
odacıyı, şoförü memur - müdür yapan ulkeden ne beklenir ki.
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
odacıyı, şoförü memur - müdür yapan ulkeden ne beklenir ki.
müdür de olmuşlar mı yahu?
-
@özer bunlar bir şey değil ya yine hizmetli kadrosundan gelmişler, istisnai memur kadrosundan alınıp (örn. özel kalem) daire başkanı yapılanlar var. Belediyelerde ve üniversitelerde özellikle
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@özer bunlar bir şey değil ya yine hizmetli kadrosundan gelmişler, istisnai memur kadrosundan alınıp (örn. özel kalem) daire başkanı yapılanlar var. Belediyelerde ve üniversitelerde özellikle
ne diyelim ki:
acı ruhun fiyakasıdır (ismet özel)
ya da
yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır ( sezai karakoç )
ya da
ama belli ki sonudayız her şeyin ( edip cansrver ) -
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
bakabilirsin.
"bir utanmak hissi ver gaip hazinenden bize" diyen m. akif ile başlayip
dunyaca unlu yönetmen ingmar bergman sözüyle utancımı noktalamak isterim:
"utanarak başlamak, utanmadan susmak." -
@özer
eyyy özer!
göklerden gelen bir karar vardır :))