2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@özer
eyyy özer!
göklerden gelen bir karar vardır :))ey yesil sarıklı ulu hocalar
bunu bana öğretmediniz.
bunu bize ögretmediler hakikaten abiler... -
Arkadaşlar şunu açıkça belirtmek gerekir ki; haksızlık yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmem. Gözümle görmedim. Ancak Cenab-ı Hak bir haksızlık yapılıyorsa erinde gecinde hesabını sorar. Öyle olmasaydı FETÖcülere bir şey olmazdı. Yine de herşeye rağmen Allah hakkıyla çalışanın yanında olsun.
-
Yol masrafları konaklama giderleriyle ilgili bir bilgi var mı ? Alanlar olduğu söyleniyor
-
@attila-the-hun adalet zamanında lazım.
-
@onuktekin haklısın dostum.
-
"Adaletin en kötüsü geç tecelli edenidir. Sonunda hüküm isabetli olsa da, geciken adalet zulümdür."
-
Bu son KHK meselesi oy tercihimin kesin surette değişmesine neden olacak. Bu zamana kadar ne istedilerse yaptık. Koalisyonlar artık olmayacak dediler sevindin ittifak çıkardılar. Zaten iibf'lilere yaptıkları ortada. Onlara gelince kandırıldık vatandaşa gelince terörist. O yüzden iyi bayramlar ohh devam
-
@attila-the-hun Kyk müfettiş yardımcılığı sonuçlarına bak görürsün, daha yeni açıklandı.
-
@berktanell, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Yol masrafları konaklama giderleriyle ilgili bir bilgi var mı ? Alanlar olduğu söyleniyor
Bu ileti araya kanamasın, alanların olduğunu nereden öğrendin dostum , nasıl almışlar
-
@can-mavi kurumu dilekçe vererek ÖSYM'ye diye duydum
-
Arkadaşlar danıştaya başvuran oldu mu? Ben Pazartesi başvuracağım da ona göre birlik olalım
-
@berktanell ÖSYM’ye mi vermişler hocam parayı bi kurtarsam sınava falan girmicem
-
Bize gelen cevapta, göndereceğimiz dilekçeye yazabileceğimiz beş konu ve işlem ücretleri açık açık yazılmış. Bunu görünce vazgeçmiştim.
Yine de pazartesi bi gönderelim. -
Arkadslar esenboğada sınava girenler hakkinda islem baslatabilecegini yazmissiniz bu ne derece dogru ??
-
@tuzruhu
işlem derken hocam?! -
@tuzruhu Doğru değil
-
@otuzyılsavaşı adli dava yazmislar alkislayanlara protesto edenlere falan
-
@tuzruhu
olmaz hocam öyle bir şey.umarım -
@kilici sagol hocam
-
@otuzyılsavaşı umarim hocam