2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bence eleme sinavi 11-12 agustostan birinde olcak.
Zaten osym o haftasonunu sayistaya ayirmisti, yazili yapmaz da eleme yapar -
@paretowilfredo hocam mağduriyetlerin giderilmesi hakkında bir bilginiz var mıdır? Ya da böyle bir ihtimal gerçekçi midir sizce?
-
@rintintin Bu konu hakkında bir şey söylenmedi bana dostum. Açıkçası bu Sayıştay'ın sorunu da değil malesef. Tamamen ÖSYM'nin halletmesi gereken bi problem, nasıl çözüm üreteceğini ancak ÖSYM'den öğrenmek mümkün olacaktır.
-
@paretowilfredo hocam saymüd'e ne oldu,pes etti herhalde.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam bilgi için.
-
Bu sınavın zerre kadar hakkaniyetli olduguna inanmiyorum.Sınavın tekrarına girmekten vazgectim umarim biraz ALLAH korkuları varsa sadece 200 TL sinav ucretimi verirler.
-
Başbakanlık uzmanları çıkarılacak KHK ile Sayıştay denetçiliği kadrolarına atanacaklarmis !
-
http:// www. memurlar. net/haber/752926/ sayıştayı bile yol geçen hanına çevirdiler
-
@timuçin bu da sanirim sayistay denetcisi olmanin kisa yoluymus. Kim karar verdiyse tebrik ederim cok hakkaniyetli olmus!
Hayatta her zaman bi seylerin kolay yolunu birileri kullaniyor ama nedense biz hep zor olan yoldayiz -
@shady1 aynen kardeşim , başbakanlık uzmanlığı en son yanılmıyorsam mühendis , sosyoloji , iletişim mezunlarından almıştı . İİBF li bile yok içinde ! Biz düz duvara tirmanmaya çalışalım , elalem kendine yol yapsın ..
-
Sayıştay denetçisi uzman olacak diyorlardı bence bu haber onu doğruluyor.mufettisleri ddk ya aldıklarına göre artık Sayıştay denetleme falan yapmaz,mantıken müfettişleri Sayıştaya almaları lazımdı.
-
gün geçmiyor ki bir garipliğimiz daha yaşanmasın
-
Bende diyorum ki kendi kendime bir de eylül duyumu vardı şimdi o ne olacak acaba bu sınav böyle olunca. Bu haber doğruysa belki de uzun zaman sınava gerek kalmayacak. Hayır sistem değişiyor tamam da uzaktan izleyip bize gülsünler bari tam olsun. Hangi usulle, hangi kadroya alım yapılacak bundan sonra. Bilmediğimiz bir düzen içinde çırpınır hale geliyoruz. Her şey karmakarışık oldu.
-
Başbakanlık uzmanları ne kadar şanslı! Nereden nereye...!
-
fizikçiden, biyolojiciden, endüstri muhendisinden vergi müfettişi olunabildigine sahit olan bizler daha cok seye sahit oluruz. coğrafyam gökkusagini kıskandiracak kadar renkli cok sükür.
-
@öğrenci
ben size (yas.uzm.) gelirler diye düşünmüştüm hocam:)
öyle konuşuluyordu.. -
Buna şaşıran insan Finlandiya'da filan yaşıyordur.Bu ülkede hayvanat bahçesi müdürü Tübitak'a atandı bu ne ki.Seçimden sonra da hakimlik sınavı kaldırılır üstün liyakatli hakimlerimiz göreve başlarlar.Hepimize geçmiş olsun.
-
masak'a 250 naklen uzman alımı. başbakanlık uzmanlarının sayıştay'a atanması..bazı bakanlıkların birleşmesi..artık işler çok zorlaşıyor çok.Allah yardımcımız olsun..
-
@otuzyılsavaşı Onu hiç duymadım hocam ,en son duyduğum sayıştay denetçilerinin uzman olacağı yönündeydi, bugün biraz tersi oldu:)
-
Kardeşim açık açık çıkın konuşun boyle khk ile falan uğraşmayın.Sizin okulları bitiren hakim olsun savcı olsun kaymakam olsun bitsin bu çile az buçuk eli ayağı düzgün yargı kaldı zaten onu da hallediverin hazır fırsat varken.Koca kurumlar ne hale geldi yeter artık be