2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@rootofallevil şimdi linç yiyeceksin
-
@rootofallevil bu vakitte ne içtin hocam
-
Oruç başıma vurmuş
-
Halen P48 muhabbeti yeminle gına geldi tamam kardeşim sizin p48 puanınız yüksek anladık ha isterseniz ilk 1000 kişinin adını da ulusa seslenişte yayınlatalım biz p48 den cok kötü aldık biz salağız aptalız bizden bi bk olmaz hatta kontejanı 1000 yapıp sınava gerek kalmadan sizin atamanızı yapsınlar kpss ye 2 ay kala kpss şartı koyulmuş bunu eleştireceğine yüksek puanın var diye haksızlığa destek çıkıyorsun kpss kötü geçseydi de aoww ıww niye ya kpss olur mu diyecektin. Bu ne ya adil olanı değil de her şeyi kendine yontan zihniyet yarın ösym başkanı olsa yine aynısını yapar Allah bunların eline düşürmesin
-
Ben tüm yorumları okuyamadım ama herkes sınav sırasında "ayağa kalkmaktan" bahsetmiş.. biz ayakta karekod okutmaya çalışmaktan hiç oturmadıkki suç olsun saat oldu 14.45 biz hala gozetmenin "şu arkadaş yapabilmiş karekodu numaralarla beraber göstermiş bir de öyle deneyin" demesiyle kod okutma derdindeydik:) herkesin bilgisayarını başlamadan kapatıp sınav saatini ileri alsalardı sorunh çözüp herkese aynı anda verselerdi soruları kimse alkışlamazdı belki de. Koca salonda 4-5kişi başladı, biz zaten ayaktaydık, hoparlor sesi de hiç duymadım, gozetmenin söylediklerini zaten anca duyuyorduk.
Bu küfürleri marşları duyanlar nerede duymuş açıkçası merak ettim.. -
Genel olarak söylediyse çok mantıklı konuşmuş.Kafasına esen herkes parasını verip Sayıştay gibi bir sınava girememeli.Niteliği azaltan hareketler bunlar
-
ÖSYM bir an önce ne olacağını açıklasa da millet artık felsefeye vurdu kendini işin sonu pek hayırlı gözükmüyor:D
-
@fernando-reges sınava öylesine girenle çalışıp giren arasinda bariz fark oluyor zaten. sallayıp 90 da 90 yapmak mümkün değil.
-
bence sayıştay sınava başvuran ve başvurmayan herkesi tek tek aramalı. tüm denetçilerini evlere yönlendirmeli. dertlerini dinlemeli. kpss'ye girmemiş eleme ama sınavına girmek için para yatıranların paralarını geri iade etmeyip, kpss puanı yüksek olanları ister sayıştayın sınavına başvursun isterse başvurmasın, üzerine para vererek onları denetçi yapmalı. hatta bu kpss puanı olan arkadaşlara, parayla başvuran kişilerin bütün gayrimenkul, menkulleri ellerinden alınarak verilmeli. parayla başvuranları ömür boyu süründürmeli! niye başvuruyorlarmış?
-
@kadrolu-öğrenci, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
bence sayıştay sınava başvuran ve başvurmayan herkesi tek tek aramalı. tüm denetçilerini evlere yönlendirmeli. dertlerini dinlemeli. kpss'ye girmemiş eleme ama sınavına girmek için para yatıranların paralarını geri iade etmeyip, kpss puanı yüksek olanları ister sayıştayın sınavına başvursun isterse başvurmasın, üzerine para vererek onları denetçi yapmalı. hatta bu kpss puanı olan arkadaşlara, parayla başvuran kişilerin bütün gayrimenkul, menkulleri ellerinden alınarak verilmeli. parayla başvuranları ömür boyu süründürmeli! niye başvuruyorlarmış?
*kpss'ye girmemiş AMA ELEME sınavına girmek ...
-
@postaci O zaman insanlara boş yere ümit aşılamanın,sınavı maddi gelir kapısı olarak görmenin,kaliteyi azaltmanın manası yok.
-
@fernando-reges hocam bir karar vermediğiniz insanların sınava girip girmemesiydi Allaha şükür ona da karar verdiniz. önceki sayfalarda da yazdım şimdi de yazıyorum. ben daha ilk defa hazırlanıyorum kpss'ye ve bu sınava. kpss puanım yok. ama hazırdım kendimce. komşumuz 2014'te 70 küsür puanlarla sayıştay ve hakimlik sınavını kazandı ben biliyorum. burada milletin adına karar vermeyin gözünüzü seveyim. zaten gözümüze uyku girmiyor böyle yorumları okuyunca çileden çıkıyorum. yapmayın. etmeyin.
-
@rootofallevil muhtemelen 90 üzeri alanların yaklaşık yarısı eleniyordur.derece yapanlar icra iflas,ceza, büyüme ve kalkınma,ihtisas muhasebesi yapanlar.bunlari cikarirsan 85 alanla 95 alan arasında fark kalmiyor.
-
Sayıştayı aradım. Onlar da çok rahatsız. Biz bu sınavı yapması için ösym ye para ödüyoruz dedi. Sayıştay gibi bi kurumun ağızlara düşmesi hiç hoş değil dedi. Üst düzey yöneticilerimiz de farkında ve çok rahatsızlar dedi. Ösym öğrencileri para olarak görüyor dedim. Görevli de aynen katılıyorum dedi.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bence alım p48 den olmalı alınacak kişi sayısının 5 katı başvuru yaparsa direkt klasik usul sınava alınmalı. P48 de ilk 250 ye giren kişi zaten sayıştayın elemesini rahatlıkla geçer. Bakmayın siz p48 i 70 puandı da eleme sınavında ilk 225 e girdi hikayelerine. Benim vaktinde 83.75 puanım vardı sayıştay elemeye girdim 69.5 puan almıştım.
Benim 5 yıllık tecrübem var , ilk 4 kpss tamam yüksek ama son kpss ye de mülakat sonucu bekledigimden dolayi çalışmadım girdim p48 im 83 , ama son sayıştayda 87 aldım girdim listeye onu ne yapacağız ... veya aynı kpss sürecinden bor önce Hakimlik ten 148. Oldum girdim listeye , dediğim son kpss den sonra Kaymakamlığa girdim 84 aldım 200 kusuru ncü olarak girdim listeye , peki bunları ne yapacağız , sence hikaye mi anlatıyorum
-
@can-mavi Hocam cevap verme büyümesinler. Senin hikayene inanmayacaktır bu şahıs
-
@rorschach159 valla kendi bilir , açıp dediğim sınavların başlıklarına baksın derim o zaman , bu saydıklarım kpss şartı istemediği için yazdım , yoksa uzmanlık vs sınavlarında da aldığım puanları yazarım ama " hikaye " yi uzatmayayim
-
@kadrolu-öğrenci Karar vermiyorum fikir belirttim önceki yıllarda uygulama böyleydi.Kpss'ye üni okurken de girilebiliyor puan elde etme imkanı açık.Bahsettiğim sistem komşunuzun kazanmasına engel de değil çalışmasının karşılığını böyle de alabilir.Ayrıca başka sakıncalı yönlerde var ama oralara girip tartışmanın manası yok.Kpss'nin mantığı zaten taban puan oluşturmak kimse süs olsun diye girmiyor.Biz de aynı yollardan geçtik paraşütle atlamadık dostum bana göre makul olan bu
-
@can-mavi dostum sen var ya özü sözü bir çok temiz kalpli bir arkadaşsın. ben 3-4 aydır üye olmadan önce sadece okuyordum. yorumlarından belli düzgün biri olduğun. Allah inşaAllah gönlüne göre versin.
-
P48 davası geçti arkadaşlar o başta olcaksa olacaktı.Neticede olmadı.Şimdi niye eski defterleri açıyorsunuzki.Hakkaniyetle tekrar bir sınav yapılsın.Beni hakkıyla geçen herkese boynum kıldan ince.