2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kadrolu-öğrenci, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@can-mavi dostum sen var ya özü sözü bir çok temiz kalpli bir arkadaşsın. ben 3-4 aydır üye olmadan önce sadece okuyordum. yorumlarından belli düzgün biri olduğun. Allah inşaAllah gönlüne göre versin.
Sağolasın kardeşim amin , eğer ki hak ediyorsam ideali olan 1 2 mesleği Allah bana da nasip etsin , tüm hak edenlere de nasip etsin
-
@can-mavi Hikâye ya da öykü, gerçek ya da gerçeğe yakın bir olayı aktaran kısa, düzyazı şeklindeki anlatıdır. Hikaye kelimesini saygısızlık olarak alındıysan özür dilerim.
Dipnot: Üç aşağı beş yukarı aynı durumda olduğumuz için aynı yerde buluşuyoruz bende hiç istemediğim her gün giderken ne yapıyorum burda dediğim bi işte çalışıyorum ama sayıştaya deniyorum her konunun mantığını bilmeye çalıştığım için test usülü sınavlarda zorlanıyorum. Ayrıca sınav her yerde değil belki a grubuna giremedi ama çok iyi hazırlaanıyor olabilir. Bunları anlamak güç
-
@rorschach159 benim derdim biraz kpss olayina tepki o yüzden yanlış anlama , yılda 1 kere yapılan bir sınav bu kadar belirleyici olmamalı , çünkü hem maddi hem de manevi zorluğu olan bir yol , kpss puanları gayet güzel olan biri olarak söylüyorum ki gerçekten kpss olayı hele hele yılda 1 kere yapılması epey mağduriyet sebep oluyor , hepimiz İnsanız hastalığı vb şeyler var 1 yıl çalışırsın o gün hasta olursun her şey iptal .. Diğer dediğine de sonuna kadar katılıyorum : kurum sınavları böyle Abidin gubidik olmamalı Seçici olmalı , gerekirse klasik olmalı veya gerçekten Seçici test olmalı , bilen ile bilmeyen ayırmalı şansa yer bırakmamalı
-
P48 85 olup sayıştayda 87 alana eyvallah der inanırım ama p48 70 alıp sayıştayda derece yaptım hikayesine inanmam gerçekse bile kpssden 1 yıl sonraki sayıştay sınavıdır o
-
@can-mavi amin kardeşim.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@rorschach159 benim derdim biraz kpss olayina tepki o yüzden yanlış anlama , yılda 1 kere yapılan bir sınav bu kadar belirleyici olmamalı , çünkü hem maddi hem de manevi zorluğu olan bir yol , kpss puanları gayet güzel olan biri olarak söylüyorum ki gerçekten kpss olayı hele hele yılda 1 kere yapılması epey mağduriyet sebep oluyor , hepimiz İnsanız hastalığı vb şeyler var 1 yıl çalışırsın o gün hasta olursun her şey iptal .. Diğer dediğine de sonuna kadar katılıyorum : kurum sınavları böyle Abidin gubidik olmamalı Seçici olmalı , gerekirse klasik olmalı veya gerçekten Seçici test olmalı , bilen ile bilmeyen ayırmalı şansa yer bırakmamalı
@Rorschach159 kardeşim "yanlış anlama" filan yazdım ama aslında nickler karışmış kusura bakma :))) aslında senin nicki başkası sandim , yanlış anlaşılmadan dolayi kusura bakma :))) olumsuz bir şey yazmışım gibi olmuş , neyse yorumları nickleri daha fazla karistirmayayim ben :)))
-
Bu sınavın tekrarında p48 getirilme şansı yok neyi tartışıyoruz arkadaşlar puanı olanda olmayanda girecek yine.
P48 zaten iyi olanlardan oluşacak kazananların büyük çoğunluğu ya da 2018 kpss'de güzel puan alıcak olanlardan buda bir gerçek 225 in içinde kendine has başarı öyküsü yazabilecek adamlar çıkacaktır bu da olucaktır illa evet.
Kpss sınavının 1 yıl içinde 1 den çok kez yapılması herşeye rağmen saçma olucaktır zaten 1 kere yapılana alım mı görüyoruzda 10 kere sıralama düşçek yükselcek durmadan yarış atı gibi ona mı hazırlanıcak insanlar gelmeyen kurumlara mı üç-beş kişilik klasik sınavlara mı
-
@maxmin sınav otoritesi ben değilim sadece fikrim bu yönde , ayrıca dediklerinde de haklısın ... ama en azından yılda 2 sınav yapılır , alımlar ise kiralama göre değil de örneğin taban puana göre alınır (80 ve üstü sınava başvurabilir vs) , veya kurumlar kendi sınavlarını yaptırır her sınava isteyen herkes girer (tabi bunun için ücretsiz olmalı ) gibi ... Bu sistem gerçekten çok saçma geliyor bana , kalitesiz sınavlar ... giren bilir sayıştay in test sınavı ile klasik sınavı arasında dünya kadar kalite farkı var ,...
-
@can-mavi Hocam bana göre asıl kalkması gereken sınav bu eleme sınavı.Zaten kpss bir eleme sınavı şimdi tekrardan neyi eliyorsun derdim eskiden ama kaldırma tercihini kpss'den yana kullandılar.Peki üstümüzden yük azaldı mı? Adaylar şimdi Sayıştay için kpss'ye gerek yok girmeye gerek kalmadı diyor mu? Elbette çoğunluk yine kpss'ye giriyor.Bu kadar sınav yapmanın sorunlara yol açacağı çok açık.Daha az daha öz bir sistem benimsenebilir
-
Bu sayıştay sınavı için demiyorum.Ama bence tüm kurum sınavları KPSS ye bağlanmalı.KPSS ye girip puan alıyoruz.GUYa başvurup aynı konulardan daha kolay bir test sınavı oluyoruz.Zira Sayıştay'da aynı test olarak aynı konulardan aynı düzeyde bir sınav yapmanın mantığı nedir ? Klasik yaparsın anlarım.Açık uçlu yaparsın anlarım.Ama hali hazırda 48 adet puanım var hangisinden istiyorsan seç al.
-
Issız adaya düşüp birbirini yiyen gruplar gibisiniz.
Sınavın iptali daha gündemde yok p48 tartışmasına girdiniz.
Bazı şeyleri olduğu gibi kabul edip gerçeklik üzerinden devam etmek gerek arkadaşlar. Biraz daha sağduyulu olun lütfen. -
Abisi sayistayda basdenetci birisi vardi kim hatirlamiyorum, bi abisine sorabilir mi sayistayda bu durum nasil konusulmus acaba?
-
@1umut kimdi hocam @emrediyebiri mi :))
-
@maxmin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@1umut kimdi hocam @emrediyebiri mi :))
-
@maxmin yok hocam baktim da degil. Saniyorum ya dun ya ctesi abisiyle konustugundan bahsetmisti.
Insallah bu yazdigimi gorur de soyler abisi ne dedi filan -
@bonus
bir gelişme var mı hocam? -
-
@otuzyılsavaşı ya hocam mukemmelsin, cok saol️️Bende 107.sayfadaydim ariyordum @bonus hocam abinizle konustunuz mu, sayistaydan en taze haberler sizde olacaktir
-
@1umut
estağfurullah hocam :)) rica ederim 126.sayfadaydı :)) -
@1umut konuştum evet. Sınavı iptal ederlr büyük ihtimalle dedi. Aralarında konuşulan durum buymuş ama tabi yönetim nasıl karar alır bekleyip görelim.