2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@terkiphatasi hocam sen neyin mücadelesini veriyorsun ya
-
Sorular hangi başlıkta tartısilmisiti
-
@sinavparambitti o bu değilde yazdıklarımı bile beğenmeye cesaret edememişler ula kimse katılmıyor mu bana .
-
@sinavparambitti ben katılıyorum sana bari kendi kendime katılayım.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi hocam sen neyin mücadelesini veriyorsun ya
Nasil yani YAAA?
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
klasik sinavinin tarihini zaten aylar once be
Vmy sınav tarihi bu sınavın iptalinden sonra açıklandı.Eğer bu sınav sıkıntılı olmasaydı aynı güne koymayabilirlerdi vmy sınavını bence. Böyle bir çakışmanın örneği de var mı bilmiyorum.
Ben vergi denetim kurulunun kesinlikle bunu düşüneceğini sanmiyorum. Arkadaslar bakin bunlar bizim gundemimiz oldugu icin haberdariz da biliyoruz ama emin olun bizden baska kimsenin gundeminde olmadigi icin sinav tarihi aciklarken veya baska seylerde dikkat etmezlerrrrr
-
@paretowilfredo hocam benim anlamadığım şey; Sınav temmuzun sonunda yapılacaksa KPSS sınavı ile çakışmayacak mı o zaman? temmuzda sadece 22 Temmuz’da yapabilirler. Ağustostan önce olması tam bir kaos.
-
@attila-the-hun "Temmuz sonu, Ağustos başı gibi yeniden sınav yapılacak."
Olabilecek tarihe dair fikrimi de soyledim dostum.
-
@paretowilfredo ha tamam hocam fikir olarak dediysen sıkıntı yok. Ben ösym’den korktuğumdan temmuz 21-27-28 sınav var. Bir tek 22 boş. Bir de kalkıp 22 ya da 21-28-29’dan biri gibi yapmayı mı düşünüyolar diye panikledim. Bu adamlar bizi tansiyon hastası yapacaklar, belki de olmuşumdur haberim yoktur
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@paretowilfredo ha tamam hocam fikir olarak dediysen sıkıntı yok. Ben ösym’den korktuğumdan temmuz 21-27-28 sınav var. Bir tek 22 boş. Bir de kalkıp 22 ya da 21-28-29’dan biri gibi yapmayı mı düşünüyolar diye panikledim. Bu adamlar bizi tansiyon hastası yapacaklar, belki de olmuşumdur haberim yoktur
*27-28 değil, 28-29 sınav olacak.
-
Takvimdeki tek açık gün belli Ösym'nin acele etmemesinin sebebi de o zaten o günler açık ve sınavda o tarihlerde olacak diye düşünüyorum.
-
Sayistay snavi ÖSYM’nin takvimine eklendi. 11-12 Ağustos tarihlerinde olacak. “Yazılı” şeklinde. Hayırlı olsun
-
-
Zaten ekli degil miydi?Iptal edilen sinavin yazili sinavi o.
-
@wasp61 takvime ilk defa bakıyorsunuz sanırım.
-
@wasp61 Bize "Sayıştay Eleme" lazım hocam.
-
Aaa oylemi özür dilerim siliyorum postu
-
@wasp61 nasi siliniyo postlar aylardir burdayiz daha biz bilmiyoz, oyle bi ozellik vardi ama eskiden
-
-
Silemedim zaten kaldi git gide yerin dibine giriyorum yeter