2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@casanova Sen de bu kadar hırçınlaştığına göre, gereksiz uzun yorumlarının farkına vardın sanırım.
-
@casanova Ayrıca istersen tekrar gireceğim Sayıştay sınavının basvurusunu sana göndereyim. Belki utanırsın.
-
@no33 hayır ben şunun farkına vardım, yazının içeriğine tepki gösteremediğinden uzunluğunu bahane ediyorsun ya hah işte onun farkına vardım. Varsa içeriğe eleştirin özgürce yaz ister kısa ister uzun, yazının uzun olmasında okumaktan yorulduysan ilk cümlesini görünce okumaktan vazgeçersin zaten şimdi salak yerine koyma insanı.
-
@casanova Tamam sen haklısın arkadaşım.
-
@no33 sen sınava girdin niye ben niye utanayım, sen daha okuduğunu anlayamamışsın ben kendimde olsam sınava girmezdim dedim, hatta sınava girmeyenlerin haklı sebeplerini de koydum insanları buna mecbur ediyorlar diye. Ben kurumu eleştirdim en başta, ikincisi bu durumu fırsat bilenleri tekrar oku üşenmezsen belki anlarsın.
-
@casanova isteyen sınava girer istemeyen girmez. Eleştirdin oldu bitti ne diye uzatıyorsun. Hayır madem bu kadar iyisin gir kazan ispat et kendini. Burada ağlayıp sızlayınca netlerin mi artacak? İnsanları itham ediyorsun sonra etmedim diyorsun. Mesela ben İstanbulda girsem ve 75-80 doğrum olsa daha girmezdim. Bir sürü planım var. Bu insanlar sana göre yaşamak zorunda mı?
-
@paca08 adamın İstanbullu İzmirli olması veya olmasa bile orada sınava girmiş olması ve sınavının da geçerli olmasında gram ne suçu ne kabahati var, eleştirilen kesim iyi oldu sonucumu gördüm hem başkaları sayıştaya girerken ben diğer kurumun sınavlarına da gönül rahatlığıyla girebilecem diye düşünsünler yoksa herkes mağdur. Aynı zamanda vmy ye veya ziraat PTT ye netine bakıp girene de laf yok, el mahkum insanları mecbur bırakıyorlar İstanbul İzmirde girenin suçu ne başka sınavla çakışması durumunun, vicdan kanaati burda devreye giriyor ben İstanbulda girsem netime bakardım varsa 70 bu sınava girmezdim gider vmy ye girerdim ama gene sızladı vicdanım yazık günah adilik şerefsizlik bu yapılan diye, eleştirilen kesim oh lan şansa bak vmy sayıştay arasında kalan şimdi sayıştaya girerse ikinci sınavda benimde vmy de önüm açılır iyi oldu diyen tekrar ediyorum yoksa İstanbulda İzmirde girenin de suçu günahı yok bu adamlar belirlemiyor sınavın yapılacağı tarihide sınavın iptal olmasını veya tekrarlanmasınıda veya sınavın bu şekilde yenilenmesinide. bu yazdığım yazıdan bir kesit hepsini kopyalamadım şimdi biri daha uzun yazma der. arkadaşım bir kez daha oku ben anlamıyorum okumanız mı yok yazmanız mı yok.
-
@casanova Bak hocam uslubun bozuk yoksa kimse sana çatmaz. Bana da arkadaşım vs demişsin her neyse bunları gençliğine veriyorum. Diğer konulara gelince tamam fikrini belirttin kimse de seni takmadı. Uzatmanın alemi yok. İsteyen istediği şekilde sınava girer veya girmez. Nasıl düşüneceğini de biz belirleyemeyiz. Neyse şimdi Dünya Kupası üçüncülük maçını izleyeceğim. Beni daha fazla meşgul etme
-
@paca08 Allah gönlüne göre, en önemlisi niyetine göre versin iyi seyirler
-
Daha önce 65 dolaylarında kapatiyordu şimdi 65 ten düşük yapanlar tekrar girip muhtemelen netlerini yükseltecekler,düşüren olmaz bence.galiba 70 civarı kapatacak.
-
@uruk-hai Bir önceki sınava 9 binden fazla kişi girmiş.
-
Sanırım herkes sistemden sayıştay sorularını görmüştür. Sayiştay tarzında soru barındıran muhasebe soruları için tavsiye ettiğiniz bir soru bankası ya da deneme var mıdır? Deneme derken monopol, pegem gibi kpss muhasebe denemelerini kastediyorum.(yoksa sayıştay denemeleri kârlı olmadığından fazla çeşit sunmuyor) En zayıf alanım muhasebe olduğundan ona göre alıp çözeceğim.
-
@odtüsbky Alican hocanın çıkmış sorularıyla Rasyo kitabı bu sınav için uygun.Hatta amortisman sorusu Rasyo'da vardı. Rasyo cıkmış soruların tamamlayıcısı olarak kullanılirsa verimli oluyor.Açıklamalar Ferhat Yıldız'dan çok daha iyi.
-
@onuktekin hocam sen ilgiliydin senden ricam zahmet olmazsa NTV nin haber ihbar hattının numarası veya nasıl ulaşılması gerektiğini bir şekilde izah edermisin sınav rezaletinde de onlar adam akıllı haber yapmıştı şansımızı deneyelim günde 5 10 kez yazarak sınavın iptalini haber yapsınlar diye.
-
@casanova buyrun hocam
show haber: +90 536 266 90 00
ntv haber: +90 532 306 30 30
kamudan haber: +90 537 059 59 59
demirören haber ajansı: +90 533 911 40 40
sözcü: +90 549 807 27 99
a haber:+90 505 188 10 00
internet haber: +90 530 978 82 57 -
@onuktekin çok ama çok teşekkür ettim Allah razı olsun sınav yapılana kadar hergün en az 10 kez kopyala yapıştırda olsa yazacam kolay gelsin.
-
@odtüsbky soru çesidi ve çözüm olarak bunlar iyi diye söyledim hocam. Kpss denemesi 4t aldım.Onun da finansal tablolar dışındaki sorularını Alican hoca hazırlamış. Ozellikle muhasebe için aldım.Sorular güzel çözümler de özenli.
-
@casanova rica ederim, sizden de razı olsun.Atın hocam ben de atıyorum.Cimer'e de gönderiyorum.Her gün bir tane hakkım var zaten.Yazarlara da e-posta ile gönderiyorum.Bakanlara,partilere,gençlik kolları başkanlarına da gönderdim. Biraz kalabalık olsak bu iş çok temiz çözülür.Ekşi'de de forumdan bir yazar arkadaşımız başlık açtı. Memurlar haber yaptı,burası haber yaptı
... Ama paylaşan olmayınca,tepki gösteren olmayınca ilgi çekmiyor işte... -
Themisin denemesini alican dovletov hazırlıyor geçenlerde bi çözeyim dedim böyle zorlama sorular olamaz. En kıyıda köşede kalan kimsenin yapamayacağı soruları ben yazarım diyerek hazırlamış resmen denemeyi. Kitabını incelemedim ama o denemeyi gördükten sonra almam ben hiçbir kitabını ve önermem.
-
@onuktekin Çok teşekkürll ederim. O soru bankasını alayım o zaman. Peki 4T'de Alican hocanın hazırladığı denemede o soru bankasında olmayan tipte soru var mı? Eğer farklı tipte sorular yoksa tek bir ders için deneme almayayım.