2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@harmenihas çok teşekkür ederim arkadaş attı.
-
Sınav giriş belgeleri yayınlanmış
-
ankara çankaya hoşdere cad. hacı ömer tarlan anadolu lisesine nasıl gidebilirim arkadaşlar
-
@toranj Dikmen Vadisi'nin yakınında. Güvenpark'tan dolmuşa binerek gidebilirsiniz. Oradan hangi dolmuş geçiyor bilmiyorum. Orada sorarsınız yardımcı olurlar.
-
Aynı gün 2 sınav daha olunca okul bulmakta zorlanmışlar anlaşılan. Altındağ Anadolu Meslek Teknik Lisesi çıktı piyangodan. Burası Sıhhıye Metro'ya mı Ulus Metro'ya mı daha yakın? Bilen var mı?
-
68 doğru var sınava girmedim 225 kişiye gelirmi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
-
Abi ne müthiş olay ya doğru yanlışlarına bakıyorsun iyi geçmediyse ikinci bir sınav hakkın var, iyi geçtiyse girmiyorsun. Vip müşteri hesabı, garibanlığın gözü kör olsun
-
@onuktekin ulus daha yakın
-
@onuktekin teşekkürler
-
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. İlk sınavım geçerli olsaydı her halükarda ikinci sınava girerdim. 1 haftamız var, şahsen şu ara stresliyim. Herkese çalışmalarında başarılar.
-
@toranj rica ederim.
-
@don-pablo Teşekkür ederim hocam.
-
@murky
Bu iyiliği insanın babası yapmaz -
@onuktekin Hocam aynı gün tus da var
-
@politics06 Ankara'da okulları paylaşmak zor olmuştur. Onları da kim bilir nerelere verdiler
-
@murky sorular 1 ay sonra yayınlandı ne kadar doğru hatırlayabilirler ki.zaten 2 kere peşpeşe bakınca bile farklı sonuç çıkıyor.
-
Beni de çukurambara vermişler önceki gün ziraat var gazide ulaşım çok sıkıntı değil dediler
-
@rorschach159 hangi okul hocam?
-
@onuktekin hocam ya senin Google yanlış gösteriyor ya da benim ki.diskapi yi gösteriyor
-
Çankaya cukur ambardaki mehmet emin resulzade anadolu lisesini kolay bulabilirmiyiz arkadaşlar