2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@uruk-hai hemen bakalım hocam. Ne yazıyor sizde?
ALTINDAĞ ANKARA MES. VE TEKNİK AND. LİS.ANAFARTALAR MAH. TALATPAŞA BULVARI NO:3 PK:06050 - ALTINDAĞ
Bende yazan bu. Sıhhiye-Ulus arasında kalıyor. Ulus'a daha yakın. -
@onuktekin ben siz yazınca merak edip bakmıştım ama hatayı buldum Anadolu olmayan Altındağ meslek lisesini bulmuş benim google.
-
@onuktekin MEHMET EMİN RESULZADE ANADOLU LİSESİ
-
Hacettepe beytepe kampüsü
-
@rorschach159 Söğütözü Metro'da inip Marriot Otel'in oradan karşıya geçerek gidebilirsiniz. En çok 20 dk sürer bu mesafe. Çevreyi biliyorsanız Pelit Pastanesi'ne yakın oradanda gidebilirsiniz. Nereden gideceksiniz?
-
@rorschach159 gerçi Marriot tarafı yolu uzatabilir. Metrodan çıkınca üst geçiti arkanıza alıp düz yürüyün karşıya geçip sola dönün duz yürüyün ilk sağa dönün ileride olacak. Karşıdan karşıya geçme de köprü yoksa biraz beklersiniz diye düşünürsek bu da yine en fazla 20 dakikanızı alır.
-
@nizâmülmülk merkeze uzak ama fiziksel ortamı en güzel yer gelmiş hocam.
-
@onuktekin Haklısın hocam pek ses seda olmaz gibi.Hep gaziye verirlerdi bu kez beytepe geldi bakalım bu değişiklik uğurlu gelir belki
-
Daha önceki sorular elinde olan varsa atabilir mi süreyi kaçırmıştım da
-
@onuktekin Arkadaş arabayı alamazsa Gazi üniversitesinin oralardan ev tutacağım kalacağım yer belli de net değil.
-
Ev beylikduzunde sınav yeri maltepe ankara yazsam daha iyiydi
-
Soruları alabildiniz mi ?
-
@uruk-hai bence de bi terslik var ösym nin yazdığı adres ile google maps in gösterdiği adres aynı diil anlamadım ben de okulun sitesinden bakınca dışkapı ya yakın görünüyo
-
@uruk-hai pardon hocam bu cevabınızı görmemişim evet benimki de talatpaşa olanıymış tekrar baktım da ️
-
@ceteris-paribus yok alamadım
-
Arkadaşlar sayıştay sınavında İYUK yok değil mi ?
-
@hickskaldor yok
-
Arkadaşlar ne yaptınız nasıl gidiyor son rütuşlar
-
Vmy ertelenirse katılım fazla olur
-
VMY sınavı ertelenirse Sayıştay sınavına başvurmayanlara haksızlık olur. O yüzden ertelenmemeli.