2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sınavda hepinize başarılar dilerim dostlar. Bu kez olaysız dağılın rica ediyorum, zaten ortalık karışık, ağzımızın tadı bozulmasın :))
İşin şakası bir tarafa inşallah
bunca haksızlığa,
adaletsizliğe,
çifte standarda,
basiretsiz kararlara,
beceriksiz kriz yönetimine,
liyakatsiz idareye rağmen alnınızın akıyla çıkarsınız sınavdan. Dualarım sizlerle olacak.
Allah yâr ve yardımcınız olsun her birinizin. -
İstanbul'da yaşayan biri olarak bu Ataşehir M.Kemal And. Lisesi'ne nasıl gideceğimi bilmiyorum. Hangi otobüs ile en kolay nasıl gidilir bilen var mı? Uzunçayır ya da Söğütlüçeşme metrobüsten.
-
@hagi nereden geleceksin kardesim
-
@fetih çünkü oralardan gelmek çok karışık tek araba yok oraya
-
@paretowilfredo söyleyecek çok şey var aslında bu sınavla ilgili. . .Hepimizin malumu olan şeyler bunlar .
Hatta hepsini yazdim yazdim sildim . Adaylarin moralini bozmamak için en sonunda paylaşmama karari aldim.Gireceklere Başarilar dileyip susayim ben de en iyisi üstat
-
@paretowilfredo
kavga etmeden
bir daha tutuklanmadan
ve küfür etmeden
kafamı kırarcasına girmek istiyorum...herkese başarılar :))
-
@hagi hocam Göztepe metrosuna gelebilirsiniz Göztepe köprüsünün önünden 3 farklı otobüs var okulun yakınından geçen
-
Sınav giriş belgesini bile son güne bırakmışım, Ankara'da sınava girdiğimden galiba hala endişelerim var
Herkese başarılarr -
Herkesin kendi sehrinde girebildigini bile unutmusum.Ne olur ne olmaz diye Ankaraya yazdim sinav yerini bu Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesini duyan bilen goren varmidir.
-
@enki Çukurambar'da dostum. Bildiğim kadarıyla en yakın şekilde, Kızılay'dan 132 numaralı paralı otobüse binerek gidebilirsin. Öğretmenler caddesinden geçiyor otobüs, muavıne söylersen çok yakın inebilirsin.
-
@enki aynı yerde giriyorum hocam , bugun gittim baktım . Kizilaydan Çayyolu metroya binince 3 durak sonra söğütözünde iniyorsunuz. Çukurambar tarafına çıkınca 5-6 dk sürüyor .
-
@paretowilfredo @timuçin eyvallah sagolun.
-
@sofuoglu hangi otobüsler hocam?
-
Yarın sabah sınav var bağlumdan gelicem sınav giriş belgesi çıkartmadığım 1 saat önce geldi aklıma. Çukurambarda çıkartacak yer bulabilir miyiz?
-
Omer tarmanda girecek var mi? Ilk defa bir sinava bu kadar istemeyerek giriyorum.
-
@beveridge-eğrisi ben gireceğim. ulus tan nasıl gidilebileceğini tam biliyo musunuz
-
@hagi hocam kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı, 14a/19t/320a bu otobüse binep ataşehir and lisesi durağında inerseniz okul yürüme mesafesinde
-
Hayde gidelum hayde Başarılar dostlar.
-
Doksan dakika değil mi? Bitmiş olması lazım.
-
Ilk yorumu yapayım mayistakinden çok çok daha zordu