2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
https:// saudadesadnesstoska. wordpress. com /2018/04/20/anayasa-degisiklikleri/ Anayasa değişiklerini Metin hocadan izin alarak burada paylaştım arkadaşlar(telif gibi konulara girmemek için). Sayıştay sınavında ihtiyaç durumu hasıl olursa ya da KPSS sürecini yeniden denemek isteyen arkadaşlar için.
-
@kartal_eddie @zümrüdanka Değerli arkadaşlar, biz yıllardır emeğimizi veriyoruz çok şükür. Bundan yana ne korkumuz ne şüphemiz var. Lâkin önümüze sunulan haklı-haksız her şeyi sorgulamadan kabullenmek gibi bir lüksümüz olmamalı, diye düşünüyorum. Şahsım adına ben bu durumdan rahatsızım. ÖSYM zaten hep böyle yapıyor deyip, oturamıyorum yerime.
-
@göktürk hocam bu sorun sınav esnasında da olur mu ? orda sadece webcam ve mouse var diye okudum.
-
Arkadaşlar klasik sınav için ne diyorsunuz muhasebe mi Ticaret hukuku mu tecrübeli arkadaşlar ne diyor şunuda belirteyim benim muhasebem çok iyi değil ticaret hukuku seçmeyi düşünüyorum ama ticareti de çok kasarlar mı muhasebe kolaymıy dı geçen sene mesala
-
Sınav anında doğru olduğunu düşündüğün cevabı işaretleyip mouse ile sıradaki soruya geçe tıklıyorsun, ama bir an aklında bir "acaba?" beliriyor o soruya dönmek istiyorsun ama dönemiyorsun. Harika olmaz mı ösym bunu yapmalı kesinlikle, böylesi herkes için adil olacaktır :))
-
@rybczynski2 hocam orada olmaz böyle bişey. Tek görevi bu sınavları yapmak olan makineler olacak sonuçta. Daha önce de elektronik sınavlar yapıldığı için bu tarz sorunlar giderilmiştir diye umuyorum.
-
@göktürk Umarım ya çünkü o ekran sinir bozuyor diğer şeyler yetmiyormuş gibi bir de bununla uğraşmayalım
-
@fiscaldrag değerli arkadaşım haklısın. Ancak seni temin ederim ki şahsım adına öylece oturmuyorum. Gerek bu ülke için gerekse -abartı gelebilir - dünya için çalışmanın kanaatindeyim. Bunun için çapımızca hepimiz bir şeyler yapıyoruz. Ancak bu iş 7/24 kpss hakimlik sayıştay vs vs sınavlarına hazırlanarak ömür geçirmekle olmuyor. Çalışacağız bozuk olan ne varsa biz düzelteceğiz. Çalışıp o kuruma girip veya kurumlara biz aşacağız. Yani demem o ki memur olup emeline ulaşıp sadece elinde çantasıyla işe giden yığın insanı olmayacağız. Bu işin yolu çok yönlü çalışmaktan geçiyor. Derdimiz sadece ders çalışayım memur olayım olmamalı. Bunun için de umudu kırmaya üzülmeye şikayetlenmeye değmez. Mücadeleye devam vesselam. Kusurumuz olduysa affola.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınav anında doğru olduğunu düşündüğün cevabı işaretleyip mouse ile sıradaki soruya geçe tıklıyorsun, ama bir an aklında bir "acaba?" beliriyor o soruya dönmek istiyorsun ama dönemiyorsun. Harika olmaz mı ösym bunu yapmalı kesinlikle, böylesi herkes için adil olacaktır :))
-
@1umut cüneyt arkın filmi mi hocam
-
@rootofallevil :))) takılıyorum hocam kırılmayın:)
-
@1umut sıkıntı yok:)
-
Sınavın klasik usul yazılı kısmı tarihleri ertelenmiş sanırım arkadaşlar ösym'nin sitesinden başvuru kılavuzuna girerseniz değiştirilmiş erken seçim vesilesi ile heralde
-
@maxmin yeni tarihler 11-12 Ağustos
-
E denemede alan sorularina gecmiyor nasil gecicez sadece gk ve gy cikiyor
-
@zanzinho 'Gözden Geçir' seçeneğine tıkladığınızda karşınıza gelecektir.
-
Sınava başvuru yapan var mı ?
-
@35zmr ben yaptım hocam
-
@nopainnogain sınav ucretini ödeme kısmında sıkıntı var sanırım .
-
belki haftasonu olduğu içindir ben dün yaptım başvuruyu