2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@jasisss hocam mutlak değer sorusunda mutabık olmayacak bir durum yok, soruyu hatırlıyorsanız rahat kafa ile en fazla iki dakika çözersiniz. kıymetli evrak sorusunu da doğru cevabı vermişsiniz.
-
@fc-real-gdp evet. -2 denince jeton düştü yanlış olabileceğine dair.
-
1.2. dünya savaşı sorusu neydi tam olarak?
-
-
-
@edi nedir bu üstad?
-
@jasisss
hocam bi önceki sayfada leighbau uluslararası yatırım fonunun tcmb nezdindeki tanımını yazmış da ben de ödemeler dengesinin tcmb nezdindeki tanımını yazdım. soruda bir kısmımız finansal alacak yükümlülük vardı diyoruz bir kısmımız sadece ekonomik işlem vardı diyoruz. soruyu net hatırlayan çıkmadı henüz -
@edi anladım. ödemeler dedim ve doğru kabul ediyorum nedense.
-
Ödemeler dengesi cevabı doğru birebir bu yazıyordu soruda
-
@jasisss
valla hocam eğer ekonomik işlem demiyorsa arkadaşınki doğru olacak -
bu saatten sonra soruları ne kadar konuşsak boş az çok netleşmiştir netler.
25 + 43 = 68
yazılıya kalır mı acaba? önceden girip de bilgisi olanlar fikrini söylerse sevinirim.
-
-
@jasisss
o zaman arkadaşa güveniyor ve +1 soru diyoruz -
:d
Gk daki 1.2. Dünya savaşı soru neydi hocam
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
bu saatten sonra soruları ne kadar konuşsak boş az çok netleşmiştir netler.
25 + 43 = 68
yazılıya kalır mı acaba? önceden girip de bilgisi olanlar fikrini söylerse sevinirim.
Ben 2016 daki sinqvda 22 gkgy 46 alan ile yaziliya kalmistim standart sapma onemli ama bi aksilik olmazsa kalqbilecegini dusunuyorum yaziliya
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
:d
Gk daki 1.2. Dünya savaşı soru neydi hocam
Kıtalararası uçuşlar yaptım ben.Kitalararsi kastıyla amerika-avrupa arası uçuşları kaydettiklerini düşünüyorum o da ilk kez 1957'de gerçekleşmiş.
-
@antireferans Hocam sıralamanız kaçtı
-
@avexer New York'tan Paris'e havalanan The Spirit of St. Louis'in tarihe geçecek seferi başladı. 5800 km'lik mesafeyi tam 33.5 saatte kat eden 'Yalnız Kartal', 21 Mayıs 1927, saat 10:22:30’da Paris’in Le Bourget Havaalanı’na indi.
https://onedio.com/haber/atlas-okyanusu-nu-tek-basina-gecen-ilk-pilot-charles-lindbergh-512366
-
-
@avexer bu soruya benim cevabım "televizyon ve elektrik" şıkkıydı.