2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
49 alan+19 Gkgy(68) işe yararmı arkadaşlar. Benim pek umudum yok ama
-
@yea-sbf Alan netiniz iyi oldugu için şansınız yüksek.
-
@yea-sbf neden ümidiniz yok acaba beyefendi argümanınız nedir yani? Ya arkadaşlar totem yapacağız diye burada düşük bekleyen insanların moralini bozmayın ya. Kazanacaksın işte 49 alan neti yapmışsın.
-
@murky eyvallah kardeşim. Inşallah dediğin gibi olur.
-
@enki eyvallah
-
@murky bende 40 yaptım ne güzel söyledin bana da söylesene kazanacaksın diye. Ne güzel söyledin ya
-
@rorschach159 kazanırsın inşallah kardeş
-
@mulkiyelikeynes, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
69 doğru ile hevesim kırıldı cunku 25 gk-y var. Ne dersiniz
gıcıklığına mı yazıyorsunuz siz hocam? 69doğrum olsa şimdi kaymakamlığa çalışmazdım şahsen
-
@murky oo bize gelince inşallah işin şakası bi yana hak eden 225 olsun inşallah
-
@edi estağfurullah hocam. 44 alan + 25/2 gk-y 56.5 yapıyor yukarıda bunun yetmeyeceği yönünde hesaplamalar var. O yüzden sordum amacım geçen yıllarda olanı ogrenmek.
-
43 alan 20 gk gy neti ile sizce gelme ihtimali var mıdır?
-
@edi kaymakamlık mesleğini sadece "meslek" olarak görerek çalışma hocam ya. kaymakamlık bir tutkudur. dün konuştuk değerli bir arkadaşla, o da önemli bir kurumun mülakatından çıkmıştı, oldu ya sayıştay ve kaymakamlık ikisinin de mülakatını geçtin hangisini tercih ederdin dedi. hiç düşünmeden kaymakamlık dedim. kaymakamlık bir garibanın insanlara yardım hayalidir, kaymakamlık gücü ancak ders çalışarak vatana hizmet etme hayali olan adamın yegane hayalidir. Allah bana kaymakamlığı nasip etse başka hiçbir şey istemem.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi kaymakamlık mesleğini sadece "meslek" olarak görerek çalışma hocam ya. kaymakamlık bir tutkudur. dün konuştuk değerli bir arkadaşla, o da önemli bir kurumun mülakatından çıkmıştı, oldu ya sayıştay ve kaymakamlık ikisinin de mülakatını geçtin hangisini tercih ederdin dedi. hiç düşünmeden kaymakamlık dedim. kaymakamlık bir garibanın insanlara yardım hayalidir, kaymakamlık gücü ancak ders çalışarak vatana hizmet etme hayali olan adamın yegane hayalidir. Allah bana kaymakamlığı nasip etse başka hiçbir şey istemem.
hocam rabbim gönlünüzdekini fazlasıyla nasip etsin size. bendeki sayıştay tutkusu sizin kaymakamlık tutkunuzun kaç mislidir bir bilseniz. amacım mesleği kötülemek değildi, sadece rahat olmasını söylemeye çalıştım. yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Vebali büyük bir tutku. Dilerim olursunuz. Her mesleğin yeri ayrıdır ama kaymakamın forsu da bir başka. Bol emekli bol hayır dualı bir meslek. Hakkıyla yapabilecek herkese nasip olsun inşalalh.
-
-
@murky kazanmaman imkansız olur deyince millet hoşuna gidecek o yüzden.
-
Şu sınava girmedigime o kadar çok pişmanım ki. Yazılıma kalacak arkadaşlara şimdiden başarılar. A kadrolarının bana göre en prestijlisi bu meslek ah ahh girseydim keskee
-
ben hala 40 - 23 yazılıya kalır mı durumundayım
-
S.a , Gazi Üniversitesi İİBF’ye yakın uygun fiyatlı kalacak yer önerisi olan var mı?
-
Şmdi, bir alan sorusu bir gy-gk sorusunun yaklaşık 2 katı diyebilirmiyiz arkadaşlar?