2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@toranj ben de 63 netle kapattığını okumuştum
-
@toranj Öyleyse geriye tek bir ihtimal kalıyor oda bölmeden direk toplayanlar var Bence 75 doğru az bir rakam birinci için.
-
@nizâmülmülk 65 ve üzeri en az 20 kişi var bence
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@harmenihas hocam soru freadman a göre dediği için ve freadman a göre para talep faktörlerine baktığımda bunları görüyorum
Para talebi sürekli gelir ve beşeri servet ile doğru orantı iken
Paranın getirisi
Tahvil-hisse senedi getirisi
Beklenen enflasyon getirisi ile ters orantı diyor
Ben bunu dayanak olarak söylüyorumTamam doğru zaten Hocam beklenen enflasyonla ters...beklenen enflasyon artarsa para talebi azalır
-
@toranj ki neredeyse şimdiki sınavın 2 katı kişi girmişti sınava
-
@toranj geçen sene de forumda çok yüksek netler söylenmiş ama 62-63 bandında kapattı. Bu sene herkes daha iyi çalıştı ve iki sınav olması neticesi ile bu rakam 66-67 nete yükselir şimdi alanda kişi 50 yapıp 16 gk-gy varsa zaten alanda iyi yaptığı için şansı 44 alan yapana göre daha yüksek. Herkese başarılar
-
@enki sınav psikolojisi hocam ben sayıştayın eski sınavlarından birini evde rahat rahay çözerken top. 4 yanlışım çıkmıştı ama sınavda eminimki en az 50 tane çıkardı
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@toranj Öyleyse geriye tek bir ihtimal kalıyor oda bölmeden direk toplayanlar var Bence 75 doğru az bir rakam birinci için.
Hocam zaten sınav anı panikle zaman sıkıntısı ile yapılamayan baya bi soru oluyor, biz de önceki verilerden bi şeyler çıkarmaya çalışıyoruz 23+44 yapan bi arkadaş da 87.olmuş mesela
-
@secret tabiki alan neti önceki sisteme göre altın değerinde
-
Açıklansaydı da rahatlasaydık
-
@toranj Umarım dediğiniz gibi olur.Ben 60 lara düşeceğini sanmıyorum minimum 65.Ben İİBFliyi gözümde çok büyütüyorum galiba
-
@enki inşallah ilk 50 forumdadır da profil o yüzden 70 üstüdür:)
-
@enki benim net bi tahminim yok hocam 70 i uçuk buluyorum. Ama bence de geçen seneden yüksek kapatır.
-
@toranj yani benim tanıdığım alan 48 gk-gy 18 olan arkadaşım 2. Aşama gelebilir diye ders çalışıyor. Alan neti iyi olan ortalama gk-gy ile bu iş biter. Birinci için 75 net az olabilir ama 82-83 netten fazla yapanı da çıkmaz gibi .
-
@secret arkadaşınızın yerinde olsam ben de çalışırdım ben 44 - 45 dolaylarında olduğum için forumda kıvranmakla meşgulüm:)
-
@secret Bu sınavda 82-83 net yapan çıkmaz. 1. taş çatlasın 80 doğru yapmıştır.
-
@toranj yani mesele alan yeğen inşallah gelir nasip belli olmaz siz önünüze bakın . Bana da bir sınav için gelmez dediydiler listenin başında mülakata girdim sonrası bana yine hüsran
-
@toranj Zaten 12 gun kaldı bekleriz sonucu hep beraber umarım içerideyizdir.
-
Arkadaşlar bu sınavı kpss alan sınavı ile kıyaslamayın orada ne alan yapanlar gygk
yapamıyor. Bu sınavda hem alan hem gygk hemde hız lazım. Yani birincinin 75-80 arası olması gayet normal -
@murky ben en en fazla dedim zaten geçen sene 63 ile kapattıysa bu sene net olarak 66-67 bandında kapatabilir ki sapma var 70 çok fazla.