2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar soruları pdf yapan biri varmı paylaşabilirmi
-
Sınav geçeli neredeyse bir hafta olacak ama hala geceleri uykum kaçıyor.11 tane boş bıraktım aptal gibi.Umarım pahalıya patlamaz bu bana
-
@nizâmülmülk 21+48 di sizinki yanlış hatırlamıyorsam, sizinki tamam hocam yazılıya çalışın bence
-
@politics06 İnşallah hocam inşallah
-
Bir yıldan fazladır girmiyorum. Dayanamadım yazıcam. Ne kadar acımasız ne kadar umuttan yoksun hayal kırıklığı yaratan yorumlar var. Varsayalım ki 70 üstü kapatacak, kapatmaz da varsayalım öyle olsun. O kadar çok kişi var ki sessiz sessiz girip çıkan. Umutları yerle bir etmenin anlamı yok ki. 60 üstü yapanlar ümidini kesmesin demek kime ne kaybettirir ki, ümitleri taze tutmanın kime ne zararı var ya. Şu bayram arefesinde şunu söyleyebilirim ki 60 ve üstü alan kardeşlerim umudunuzu yitirmeyin... olur olmaz ama ihtimal yok değil. Kalın sağlıcakla
-
@econumist işte herkes sizin gibi iyiniyetli değil hocam. Bazı kötüniyetliler var sırf insanlar lasik sınava çalışmaya başlamasınlar veya motivasyonları sarsılsın diye “71 doğrum var ama kazanamayacam gibi” ciddiyetten yoksun yorumlar yapıyor. İnsanlar ilginç.
-
@giordanobruno
Hayır kardeşim bir de 2016 da gkgy ağırlığı 0,10 daha fazlayken bile 63 doğru ile 235 kişiye kendini atan varken, cidden bu kadar değişiklik bu kadar farklı soru tarzlarıyla evrim geçiren bir sınavın daha da yüksek kapatacağını bastırarak söyleyerek, 69 la geçer miyim, 70 var ama uyuyamıyorum yorumları gerçekten 65 altı 60 küsür yapan kişileri kahrediyor. Ve bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Tek dileğim inşallah 60 üstü yapan tüm kardeşlerim 235 içine girebilirler. Varsın bu sene daha da düşük kapatsın inşallah ne olur sanki! -
@econumist birde bunlarin dguy versiyonunu gorsen. 78-80 arasini kivrandirmak icin elinden geleni yapıyorlar.
-
@econumist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@giordanobruno
Hayır kardeşim bir de 2016 da gkgy ağırlığı 0,10 daha fazlayken bile 63 doğru ile 235 kişiye kendini atan varken, cidden bu kadar değişiklik bu kadar farklı soru tarzlarıyla evrim geçiren bir sınavın daha da yüksek kapatacağını bastırarak söyleyerek, 69 la geçer miyim, 70 var ama uyuyamıyorum yorumları gerçekten 65 altı 60 küsür yapan kişileri kahrediyor. Ve bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Tek dileğim inşallah 60 üstü yapan tüm kardeşlerim 235 içine girebilirler. Varsın bu sene daha da düşük kapatsın inşallah ne olur sanki!hay allah razı olsun sizden... 🤲 70le kapatsa bile şu sözleri şuan okumak o kadar rahatlattı ki anlatamam
-
2016 da kaçla kapattıysa yine aynı netle kapatacak 63-64 fazlası değil
-
@rootofallevil sınava girmemiş olsam ben dr aynen böyle yorumlardım. ams sınava girdiğim için hep acaba acaba ...
-
@toranj 2016 sınavına da girmemiştim sadece yazılan yorumları okudum 70 den 72 den aşağı kapatmaz diyenlerden tut 75 netle korkuyorum diyenler vardı
-
@rootofallevil bilemiyorum sanırım çok hassas insanlar
-
Ben geçen seneki sınavı 64 doğru ile kazanmıştım , bu sınav kesinlikle daha zordu , ayrıca geçen sınavda süre yetmiŞti hatta 5 dakika filan da artmıştı , bunda süre yetmedi .. Bu sınavın tek sıkıntısı mayısta ki sınavı kabul olan yaklaşık 2000 kişi , hadi bunların 1000 tanesi ilk sınavına güvenmeyip ikinci sınava da girse onlar da bizim durumumuzda, geriye kaldı 1000 kişi , işte o bin kişi sınavı geçen seneye göre bir tık yükseltir , ama o da 2 bilemedim 3 doğru yukarıya , fazlası olmaz
-
@can-mavi hocam sizin bu sınav nasıldı?
-
@can-mavi yani maksimum 65 civarı mı diyosunuz hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ben geçen seneki sınavı 64 doğru ile kazanmıştım , bu sınav kesinlikle daha zordu , ayrıca geçen sınavda süre yetmiŞti hatta 5 dakika filan da artmıştı , bunda süre yetmedi .. Bu sınavın tek sıkıntısı mayısta ki sınavı kabul olan yaklaşık 2000 kişi , hadi bunların 1000 tanesi ilk sınavına güvenmeyip ikinci sınava da girse onlar da bizim durumumuzda, geriye kaldı 1000 kişi , işte o bin kişi sınavı geçen seneye göre bir tık yükseltir , ama o da 2 bilemedim 3 doğru yukarıya , fazlası olmaz
Ben sunu iddia ediyorum mayis sinaviyla agustos sinavi ayro ayro degerlendirilip adaylara verilecek.puanlarla siralamaya tabi tutulup ilk225 kisi yazili sinava kalacak
-
@antireferans ama hocam ösym eşdeğer soru sorduğubu zannediyor. O yüzden bence tek sınav muamelesi görecek ösym tarafından
-
@osman-paşa bu sınavım kötüydü .bu aralar ne olduysa sınavları pek iyi geçmiyor , bu sınavda 62 doğrum var + 5 tane de ne yaptığımı hatirlamadigim soru var
-
Hızlı yazacağım diye türkçe yi katlediyorum. Özür dilerim