2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@mahmut-htt Cevabı almadan konuşmayı bırakmayacağım sanırım, tüm etkenleri(iki sınav,muhasebe,iki yıl sınav açılmaması..) göz önünde bulundurursak sizce daha düşük mü daha yüksek mi kapatır
-
@maliyeciuzman hocam buna emin misiniz? Önceki iletilerde bi arkadaş farklı oranlar vermiştir.Baktım bulamadım gerçi.
-
@politics06 hocam bence 2016 yılındaki gibi 63-66 doğru arası kapatır. Ancak 2 sınav olduğundan standart sapmanın nasıl hesaplanacağı bilemiyorum.
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi hocam o 2016’da genel yeteneğin yüzde 20 etkili olmasından kaynaklanıyor. Bir de alandaki derslerin ağırlığı da başkaydı, 63 yapan gy ve hukukta daha yüksek yaptıysa fark oluşuyor. Her gy sorusu 1.33 hukuk/maliye sorusu 1.25 idi 2016’da.
teşekkürler
-
@erdemsrc 2016 yılı katsayıları farklı. 2018 katsayıları önceki iletimde dediğim gibi.
-
@toranj doğru sayılarını karşılaştırmak mümkün değil çünkü soru sayıları alan dersleri komple değişmiş halde. En sağlıklı sonucu sıralama puanları ile elde edebiliriz. Kaç doğru yaptığınız değil puanınız önemli.
-
@maliyeciuzman 44 alan 19 gk gy var.Sınırdayım ben de heralde.
-
Kaldı 2 gün
-
@nizâmülmülk, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kaldı 2 gün
şuan beynimde jaws müzikleri çınlamakta
-
Keşke bi sürpriz yapıp erkenden açıklasa
-
@politics06 keşke fazla oldu *
-
1 veya 2'yi geçirmese bari, bir sürü iş var pazartesi günü bir de sürekli f5 ile uğraşmayalım
-
@kombassankoma Hocam salı açıklanıyor
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
1 veya 2'yi geçirmese bari, bir sürü iş var pazartesi günü bir de sürekli f5 ile uğraşmayalım
katılıyorum, kurumda bayramlaşma etkinliği var telefon elimde girmek istemiyorum
-
@politics06 saat olarak hocam
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
saat 13-14ü geçirmese gibi algıladım ben.
-
@kombassankoma aa doğru aprdon:))
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
saat 13-14ü geçirmese gibi algıladım ben.
yalnış algılamışım
-
@politics06 kafam yandı bi an, doğru ya
-
salı günü 2 seneyi doldurup mührümü alacağım, bunu da kazanırsam çifte kutlama var obaleyy:)