2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
İşin kötü yanı bu sınava girdiğimi olur olmaz herkese söyledim,acemilik işte, onlar benden daha çok meraklanıyor şimdi. Ya olmazsa şimdi bi de onlara açıklama yap of of..
-
@kombassankoma inşallah, netler nasıldı hocam
-
@politics06 45 alan, 24 kesin olmakla beraber 1 muallak gky var hocam. inşallah bakalım:)
-
@kombassankoma Şimdiden yapın hocam kutlamanızı
-
Bugün bir arkadaşımla görüştüm kendisi geçen yılın kpss Türkiye 5.si.Tam olarak 3 soruyu hatırlamamakla birlikte 72 neti olduğunu söyledi arkadaşlar.Kolay diyenler bence tekrar düşünsün.Düşük olanlar da umudunu kaybetmesin bence.
-
@nizâmülmülk hangi puan türü
-
artık açıklansa da kurtulsak şu belirsizlikten, her gün harakiri yapmak ve ders çalışmak arasında gidip geliyorum
-
@zwasp :)) hocam o nasıl bir ikilem,Allah korusun :))
-
@kussesi hahahaha şaka yapıyorum dostum hem istesem de yapamam ki samuray kılıcım bile yok :d neyse gideyim de biraz kill bill izleyim kafam dağılsın
-
@osman-paşa P48
-
2016:
Alan: 48
Gyk: 21
Sıralama: 53
@efe_yakup, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2016:
Alan: 48
Gyk: 21
Sıralama: 53
@nizâmülmülk hocam bu arkadaşın netlerinin alan ve gkgy’ye dağılı nedir?
-
@osman-paşa O kadarını bilemiyorum hocam ama geçen yılın zor bölümlerinden olan hukuktan bile 2-3 yanlışı vardı.
-
@osman-paşa Netleri sayıştay için dediyseniz 50 Alan 22 gkgy
-
@Osman-Paşa hocam sen böyle hiç çaktırmadan ilk 10'a girecekmişsin gibi geliyor bana hakkında hayırlısı inşallah.
Biraz gülmeniz için bir Burhan Altıntop videosu bırakayım buraya, sonuçlar açıklanınca geliriz artık.
https://twitter.com/oBurhanAltintop/status/1033691269036482561?s=19
-
@murky Şanı büyük Osman paşa bu kez de ilk sıralardan çıkmam diyor
-
@nizâmülmülk o profil resminizdeki saygı duyulası kişinin örnek aldığı paşayım ona göre bu arada yanlış anlaşılmasınbunu kendisi söylemiş. Böyle biline!!
-
@murky hocam malum 0.33 gkgy ve 1.33 alan netlerine göre benden öndesin. Bundan kendine pay biçerek söylüyormuşsun gibi geldi şaka bir yana herkes için hayırlısı olsun inşaAllah.
-
@osman-paşa Sizin netler nasıldı osman paşam