2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kussesi ben kompozisyon için biraz araştırma yaptım, çıkmış sorular genellikle ekonomik sorunlar,kalkınma,büyüme gibi konulardan çıkmış, Mahfi Eğilmez'in Değişim Sürecinde Türkiye kitabını okumayı düşünüyorum, ayrıca kendisinin mikro makro kitabı var elimde her bölüm sonunda klasik sorular sormuş faydalı olabileceğini düşünüyorum isteyen olursa fotografını çekip atabilirim burdan. iyi çalışmalar
-
@mulkiyelikeynes Halil Nadaroğlu?
-
@mulkiyelikeynes Nurettin Bilici. 3 kitap alınmalı uygulama kitabı da çok iyi
-
@zwasp evet hocam kompozisyon soruları dediğiniz gibi makro ekonomik göstergelerle alakalı sorulmuş. Bu yıla ait verilere bakmak da yararlı olur bence. Verilere bakıp o şekilde bir okuma yapmak faydalı olabilir. Sağolun hocam size de kolaylıklar diliyorum iyi çalışmalar
-
@harmenihas Halil hocayı duydum ama hiç okumadım süre kısıtlı olduğundan almayı düşünmüyorum. Bahsettiğim vergi kitabı da sanırım Nurettin Bilici hocanın kitabı
-
@rorschach159 evet yeşil kitaplar Nurettin Bilici uygulama kitapları okulda faydalı olmuştu zaman yetişirse yine okuyacağım
-
@zwasp hocam Emre Alkın'ın Olaylarla Türkiye Ekonomisi kitabı da çok iyi. Kitapla ilgili fikir edinmek için youtube da hocanın kitapla ilgili videosuna bakabilirsiniz. Eğer yazılıya kalırsam Mahfi Hoca ile Emre Hoca'nın kitaplarından yürümeyi düşünüyorum.
-
@onuktekin sonuçlarınız nasıldı?
-
Ben açıklanmadan kitap açmayacağım, umarım geç kalmış olmam
-
@kussesi kesinlikle haklısınız, güncel verilere bakmak hatta son yaşadığımız döviz krizine yönelik sebepler, uzun vadeli çözüm önerileri gibi bi kaç makale okumak faydalı olabilir çok teşekkür ederim size de iyi çalışmalar
-
@onuktekin onu da bi araştırayım, valla yazılıya kalmak için en ufak bi ihtimal dahi varsa hepimizin vakit kaybetmeden çalışmaya başlaması gerek
-
@mulkiyelikeynes bakmadım hocam sonuç iyi de olsa kötü de olsa aklım oraya gidiyor. Kaymakamlık ve ysk için calışıyorum şu an olumlu bir sonuç da gelse yine yazılı için çalışamayacağım diye bakmadım.
-
Ne zaman 70 le kapanacak denildiğini görsem bunu açar uzun uzun bakarım
Not: İlk 225 kişi yazılı sınava girecek.
-
@kilici inşallah bu defa 225 in içinde olursunuz
En fazla 66–67 bandında kapatır tahminimce. -
@secret İnşallah hocam sağolun Bu sonuçlar bana ait değil ama. Ben de 63-64 civarı kapatacak diye düşünüyorum ama 10 gün daha sabredeceğiz artık.
-
-
@kilici güzel sonuçlar olsun da gerisi mühim değil
-
@mulkiyelikeynes böyle önemli bir süreçte bi söz etmek bana düşmez. Ben kendimden muzdaripim; bir sınav gelmez diye mülakata çalışmadım mülakata kaldım. Bir sınav gelir diye kendime çok güvendim ders çalıştım az bir puanla mülakata girememiştim. sonra ki süreçte en iyi öğrendiğim ; sanki sınavlara yeniden girecekmiş gibi ders çalışmak tekrar etmek oldu. nasıl hesaplanacak nasıl değerlendirilecek bilmiyorum Sadece tahmin yürüttüm. başarılar dilerim inşallah olur siz olsun ya da olmasın bence ders çalışmaya devam edin
-
Sayıştay 2'nin sorularını indiren varsa özelden atacak bir babayiğti çıkar mı
-
@mulkiyelikeynes Hocam cevaplarınızı net hatırlıyorsanız ve 69 doğrudan eminseniz eğer ben sizin yerinizde olsam yazılı sınav için çalışmaya başlardım