2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@can-mavi iyi mi geliyo anksiyeteye
-
sırf ekran başında kıvranmamak için dün gece uyumadım öğlene kadar direndim, uyyup uyanıp sonuçları görebilmek için bugün açıklanmazsa çok üzülürüm
-
@ese03 doktor kontrolünde olmak şartıyla evet
-
dguy bekle sayıştay bekle vmy sınav tarihi bekle sonra bunları at kafadan kaymakamlık çalış, yahu siz ne istiyorsunuz bizden
-
Beklemekten yorulduk artık nolcaksa olsun
-
Yaşlandım
-
@murky benim başta ellerde terleme sonra titreme sonra sara gibi devrilme kısmına geldi.
-
@secret kaç nete bu kadar heycanlısınız merak ettim
-
@kombassankoma hocam 82 umaralı linki yeniliyorum doğru değil mi. Ben kontrol ederken 80 ve 81 den açıklama gelmesin
-
Ritalin ve Concerta olmasa zor kalkarım bu kadar şeyin altında 1 aydır bulamıyorum arkadaşım ayarlamıyor kendimden geçmiş şekilde geziyorum
-
@özgeee 22+44 ama benim 2 yıldır genel sağlık sorunlarımdan biri anksiyete yanımda biri heyecanlansın başı dönsün bana panik yaptırsınlar iptal oluyorum
-
@özgeee hocam olay net değil insan artık kazanamadığınıda bir görmek istiyor yoksa 40 net 30 hatırlanmayan cevapla benim bile heycan tavan
-
@rorschach159 hocam burdaki herkes fazlasiyla calisti olmazsa da dünyanın sonu degil takma kafana
-
@secret şimdiden hayırlı olsun daha ne bu netlere çay demler beklerdim
-
@rorschach159 Concerta'ya mı geçtiniz? Hocam Ritalin neyse de Concerta biraz fazla değil mi?
-
@rorschach159 keşke kullanmasan hocam onları..
-
@çilembitmedi benimde ayni
-
@onuktekin bnce remeron ya da zonax kullanın ama kiloya katlanırsanız ️
-
@onuktekin ben her gün kullanmıyorum hocam bazı günler kendimi derse hiç veremiyorum o zaman bi tane içiyorum yani haftada 2 falan o yüzden ritalin olmuş Concerta olmuş fark etmiyor
-
@murky DEHB var bende