2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@özgeee ben bir kere bekledim 0.03 puanla liste dışı kaldım. Sadece ağladığım aklıma geliyor temkinli olmak her daim iyidir o an öğrendim
-
Doktor tavsiyesi olmadan o saydığınız ilaçları kullanmayın arkadaşlar. Çok moralim bozuk, çok stresliyim içeyim olmaz yani basit ilaçlar değil.
-
saat olmuş 4, neredesin ösym
-
@can-mavi gruba bakmaktan kaymakamlik calisamiyoruz nerdesin eyyy osym
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Doktor tavsiyesi olmadan o saydığınız ilaçları kullanmayın arkadaşlar. Çok moralim bozuk, çok stresliyim içeyim olmaz yani basit ilaçlar değil.
katılıyorum, kantaron melisa anason vs karıştırıp demleyin için bari
-
@secret pozitif tarafından bakarsak sayıştaydan bile bu kadar iyi puan alabiliyosanız diğer sınavlarda zorlanmazsınız
-
@postaci aynen öyle dostum
-
@kilici doktor vermeden alınması yasak ilaçlardan. Ama ciddi problem yaşayanlar için çözüm gibi gözüksede bağımlılkk yapıyor başlarken ki aldığınız dozu bitirirken de uygulamak gerekiyor. Ki normal şartlarda benim saydığım ilaçlar başlangıç tarihinden sonra 6-8 ayda dozu azaltılarak bırakılmalı ️ Ama bunlar aldığım diğer ilaçların yanında hiç
-
Aciklandi
-
@özgeee benim durumum çok farklı sınav sonrasında muhabbet edelim anlatırım sana
-
Demekki yine 5 e doğru açıklayacaklar. 63-65 arası doğru ile kapatır diye düşünüyorum. Sonuç olarak ne olursa olsun inşallah hakedenler kazanır.
-
Açıklandı
-
@paca08 açıklandı
-
Geldi sonuçlar bakan söylesin bakamıyorum
-
@rorschach159 Concerta'nın etkisi çok daha uzun hocam Ritalin'le iflah olmayacak dehb hastalarina veriyorlar onu. Şu sınavlar ne hale getiriyor bizi :))
-
@anarsist-memur yapmasaniz olmuyo dimi
-
Çok yüksek kapatmış sanki
-
82 puan sıra 222
-
Ben kazanamdim beyler siz devam edin
-
@zwasp Hocam kaç netiniz vardı