2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@priss Üstad kar yedek ayırma öz kaynaklarda 52, 54 nolu hesaplara denk geliyor. Onları söylüyorsan eğer genel muhasebenin içinde
-
@rorschach159 o zaman dans inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız
-
@22121121 Sağol kardeşim
-
Arkadaslar öncelikle hepinize iyi çalışmalar hukuk icin soru bankası önerebilir misiniz?
-
@nzlllll Themis
-
@keynesinabv onu almayi düşünmüstüm ama sayıştay sınavı için ağır olacağını düşünüyorum ondan emin olamadim
-
@nzlllll, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaslar öncelikle hepinize iyi çalışmalar hukuk icin soru bankası önerebilir misiniz?
Themis
-
bu themis dediğiniz hakimlik için olan justice değil mi
-
Themis'in kpss için olanı çıkmış, kitabın üstünde hafifletilmiş sorular yazıyordu
-
Son sınavda maliyeden yalnızca belirtilen konulardan sormuşlar da acaba bu sınavda sürpriz yapabilirler mi? İlanda yazan konuların üstünde durmayı planlıyorum.
-
Evet arkadaslar başvurular basliyor tek sıraya geçip ücretleri hazirlayalim. Toplayabildiniz mi 200 liracik .?
Ihtiyaci olanlara sayıştay sınavi kredisi kampanyasi başlatilmiş sanirim bankalarca -
@shady1 Üstad seni SGK dışında bir başlıkta görünce şaşırdım. Acaba yanlış mı tıkladım diye Sınav ücreti halledilir bir şekilde ama şimdi Sayıştay sınavı kaç gün olacak ? Sonraki günlerde de sınav yapılabilir diyor. Bileti en iyisi bir kaç gün sonraya mı alsak ?
-
@22121121 iş bulana kadar her başlıkta görebilirsin dostum beni sinavin o kismi tam bir muamma gercekten. Böyle belirsiz iş görmedim. Bilet konusunda malesef yardim edemiycem sana
-
Her soru çok kıymetli soru başı 2,2 TL muazzam
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
bu themis dediğiniz hakimlik için olan justice değil mi
O ayrı hocam.Themis kpss olan daha hafif soruları içeriyor.
-
@aslan-reyiz justice şu an bana bi hayli ağır geliyor. eşyası özellikle. umarım öyle sorular çıkmaz
-
@toranj themis yine ağır bir soru bankası olmuş ama yine de bence en iyi soru bankası.
-
@keynesinabv ben themis tek geçerim iktisatı da çok güzel. maliye kitabı da var ama ordan mı çalışayım pareto dan mı karar veremiyorum
-
@toranj konu anlatimi icin themisin maliyesi cok guzel hocam
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz justice şu an bana bi hayli ağır geliyor. eşyası özellikle. umarım öyle sorular çıkmaz
Kat mülkiyeti vs gelmez borçları da ağırdır onun.