2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@möözun Ya da çok fazla yazıyorum diye tepki amaçlı böyle bir cevap verdiler. Artık yorum dahi yapamıyorum.
-
sınav tarihi değişmiştir arkadaşlar
-
@issiz-0 klasik değişeli çok oldu hocam hayırdır test olan eleme sınavıda mı değişmiş
-
@maxmin olabilir hocam ben girmeyeceğim de işte internette yeni yapılmış haberi kusura bakmayın görmeyen olabilir diye buraya yazmıştım
-
Kaç kişi başvurmuş acaba. Bir de bir şey merak ediyorum. Şimdi ben daha önce e sınava hiç girmedim. Diyelim benim bilgisayar dondu ne olacak ?
-
@minsipo diskalifiye oluyosunuz
-
@minsipo ctrl+alt+delete yapıp programı kapatıp tekrar başlatackmışız galiba hocam
Şaka bir yana öyle birşey olmaz sanmıyorum. Olsa bile sorun giderildikten sonra süre kaldığı yerden devam.
-
@pump-priming, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Banada gelen mesaj bu arkadaşlar
2018-Sayıştay Eleme sınav uygulamasına ilişkin protokol kesinleşmiş olup sınav uygulamasına bu doğrultuda yön verilecek, herhangi bir değişiklik yaşanmayacaktır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Bana da bu cevap geldi. İstediğiniz kadar uğraşın durum bu diyorlar.
-
Arkadaşlar bu coğrafyadan kaç soru geliyor bilgisi olan bu genel kültür konusunda bilgilendirme yapabilir mi
-
@minsipo orada yedek bilgisayar oluyo sorun cikinca yardim ediyolar merak etmeyin.
-
Bence bu e-sinav bir defaya mahsus olarak uygulanacak. Deneyelim bakalim tutarsa devam ederiz diye dusunduler ama verilen tepkilere bakilacak olursa tutmayacagi asikar. Hele hele iki farkli sinav yapma olayi ise tamamen sacmalik. Sayistay gibi koklu bir kurumun boyle fantazilere girmeside bence cok gereksiz. Bu doneme kadar alimlari nasil gerceklestirdiyse oyle devam etmeli. Ayrica kpss sarti getirmislerdi donemin basinda o sartra uygulanmadi ki sahsen o muhabbette sacma. Zaten eleme sinavi yapiyorsun ilk etapta. Ha madem kpss sarti olacak o zaman eleme sinavini kaldiracaksin yazili sinava ilan edilen kadronun 10 katini direkt cagirirsin o sekilde olur. Zaten bu sinavda kpss sartinida aramadilar. Yani uzun lafin kisasi su aralar sayistayinda kafasi karismis durumda en nihayetinde alacagin 45 tane denetci niye bukadar kasiyorsun arkadas 450 tane adam almiyorsun ki her yil yani.
-
@minsipo kasayı yan yatır
-
@kilici ben de korkuyorum bu durumdan açıkcası. Toefl'a giren bi arkadaşım böyle bi sorun yaşadı ve telafi edici herhangi bişi yapmadılar. Aynı yerler yapmıyor ama korkum ösym'nin böyle bi durumda daha kayıtsız kalması
-
@plansız zaten elimizi nereye uzatsak sesimizi nereye duyurmaya calissak kapilar uzerimize kapaniyor hocam, bu durum pek şaşırtmadı, alıştım ve sinavlari gecsem mülakatta buyuk bi ihtimalle dayısızlıktan elenicem, ahh çürüttüler gönlümüzü
-
@möözun Hocam bilgisayar bozulsa derdimizi anlatacağımız kimse de bulamayız heralde çünkü 3 tarafı çevrili bir yapının içinde olacağız ve karşımızda kamera olacakmış. Kameraya el hareketleriyle derdimizi anlatırız diye düşünüyorum
-
@kilici Çok haklı bir isyan. Yardımcı oluyorlar ama durum tam olarak şuradaki gibi: Bilkent'te e-yds'ye girdiğim zaman bilgisayar dondu. Yedekte bilgisayar var, internet kafe mantığında aktarma yapıyorlar, toplamda 5 dk zaman kaybım oldu, süre eklenecek mi dedim, maalesef dendi ve de süre bitiminde dedikleri gibi çat diye kapandı sistem. Masa değiştirirken konsantrasyonum zaten dağıldı ve ayrıca görevlilerin de rahatlığı iyicene sinirimi bozmuştu. Değişiklikten sonra saldım çayıra mevlam kayıra gibi bir şey oldu.
-
2016da birincinin netleri nasıldı arkadaslar bilen var mı merak ettim
-
@gazi3 Birincinin 90 soruda toplam 75 doğrusu vardı.13.olan kişinin de 70 olması lazım.225.olan kişinin ise 63 doğrusu vardı.
-
@mülkiyeli-1 okuyunca çok yüksek gibi gelmiyor netler ama yapmak zor tabiki
-
@kilici Ösym ekibi bu gamsızlıkla kamera görüntülerini akşama çekirdek-kola yapıp izler. Oturup hayırlısını beklemek en iyisi olur heralde