Güncel Ekonomik Gelişmeler
-
@onuktekin altlarda biri stratfor sistesini paylaşmış böyle bir haber yok diye, gelen yorum ölür müsün öldürür müsün cinsinde
-
Simdi dolar 5.48 diyecem psikolojimizi bozma diye kizacaklar. Anlasilan o ki abd ye papaz kacti oynamaya giden ekiptende birsey cikmadi.
-
@lion bu yüksek dalgalanmaya karşı zamanında avrupanın yaptığı "tüneldeki yılan" tarzı günlük dalgalanma sınırı getirilebilir mi acaba? +%1-%1 veya +%1.5-%1.5 gibi. TL nin günlük kaybı %4 ün üzerinde. Bu kadar da oynaklık hayraalamet değil sıkıntı büyük. Tl sen rahat durmuyon çok yaramazsın aha şurdan dışarı çıkma hadi bakiyim belirli bir aralıkta dalgalan sen demek lazım benim teoride
batırelin şakkadanak teorisi gibi olmamıştır inş ama napim bu kur olayı inanılmaz canımı sıkıyor özgür demirtaşı mahfi eğilmezi servet yıldırımı fatih özatayı güngör urası cüneyt başaranı göreve davet ediyorum getirsinler bu adamları ekonominin başına artık yeter liyakat liyakat liyakat -
@lion abd as altı oynamış, kızı kaptırdık yine onların banka kazandı
-
@onuktekin efsaneler unutulmaz hocam
-
@maverick gelişmeleri ve yorumları almak için size bağlanıyoruz
-
@onuktekin valla sanıyorum ki demir gibi beyinler lazım artık bize pamuklaşamasın diye. 3 ay öncenin bile haberi olsa gerçekten ahlaki değil bu yapılan. Neyse keser döner sap döner tavuk çöker...
-
Konuyla pek alakası yok ama @onuktekin hocamın paylaştığı haber sonrasında aklıma düştü ve sizlerle de paylaşmak istedim
-
@sofuoglu ben bunu duymuştum ama izlememiştim, sayende izlemiş oldum. Islak odun verin bana bir tane, Allah rızası için. Odun kesmez de şimdi bu muhabir görünümlü böceği.
-
-
@agor kesinlikle hocam ıslak odun az bunlara, şu haberin üstüne roman yazılır gerçekten, maalesef bu kanalı izleyen de azımsanmayacak bir kitle var ne desek boş..
-
@agor A haber izleme olayı işin şakası.Yoruldum hocam. Motivasyonumu bozuyor ülke sorunları. Maddi açıdan zaten etkileniyorum manevi olarak olabildiğince az etkilenmek için bie süre uzak durma niyetindeyim. Bu devirde gemisini kurtaran kaptan olmak lazım diye düşünüyorum. Düşüncelerimiz yöneticiler için önemli değil. Biz hiç önemli degiliz. Neyse işte hayırlısı olsun
-
@sofuoglu mecbur bırakıldıkları gerçeğini atlamayalım hocam.
-
@onuktekin bu sefer de motivasyonun ılık sudaki kurbağa hikayesine dönmesin aman deyim. Allah korusun.
-
@agor yani o durumda olsam bunu farketmem de mümkün değil.Neticede hepimiz o halde olabiliriz. Ölüler öldüğünü bir süre anlamaz derler
-
Alamancı olmak vardı.
-
An itibari ile dolar 5.54,5. 4 saat once yazdigimda 5.48 idi 4 saatte 6 bucuk krus artti. Her 1 krus = 100 milyon dolar borc artisi demek. 6,5 krus × 100 milyon dolar = 650 milyon dolar borc artisi demek. Vay benim ulkem vay ki ne vay...
-
@lion herhalde birisi bir yerde dur diyecek, hani gün içinde 5 kuruş artar 10 kuruş çıkar da 1 haftada çıktığı yer akıl karı değil.
-
@agor kardesim bence cumhurbaskanliginin ekonomi alaninda nekadar yetkin ve etkin akademisyen ekonomist varsa biran once toplamali bir akil adamlar konseyi kurmali ve bu gidisata bir dur demeli diyebilecegi olcude tabi. Isler iyice cigirindan cikmadan.
-
@lion onu yapmak zorunda kaldığı için yaptığında da etki etmeyeceğini düşünüyorum ben. Şimdi dışarıdan bakınca boşa panik yaratıyormuşuz gibi düşünen insanlar var fakat gerçekten nasıl bir karanlığa yöneliyoruz fark etmediyse insanlar bir an önce fark etsin. Basit düzeyde şunu diyeyim; 2 ay önce ev için yaptığım gıda, ev ihtiyacı vs alışverişine hemen hemen 15 lira fazla vermeye başladım, bu maksimum 2 günlük alışveriş, sırf bu basit denklemde ayda 225 lira eksideyim. Bunun diğer yansımaları ile birlikte sıradan bir vatandaş olarak hayatımı nasıl sürdüreceğim paniği başladı.