Öğretmenlik mülakatına girdim ve duyduğum karşısısnda şok oldum.
-
sohbet ettik baya, bana sosyal medyada vs meb e karşı olan önyargılar hakkında ne düşünüyorsun diye sordular cevapladım. sonra ekledim ve +3 -3 olayı dönüp duruyor bu doğru mu. yok bu söylenenlere itibar etmeyin öyle bir şey olsaydı resmi yazıyla bildirilirdi. bu söylentilere kulak asmayın denildi. şimdi ne düşünmeliyim söyler misiniz. seviniyim mi üzüliyim mi. kontenjandayım
-
@skahraman558 hocam benim kardesim de sinif ogretmenligi okuyor. Devleti istemedigimiz icin kpssye hic yonelmedi ama gecenlerde sinif ogretmenligi mulakata girebilme puanina baktim, 60di.
O zaman 60 almis adama +30 verilip atama yapilabilcekse bu cok buyuk bi haksizlik 90 alan adam icin -
@skahraman558 hocam böyle bir şey yok, zaten olduğunu iddia eden tek kaynak var malumlarnet isimli yalan yuvası. Hayır resmi yazı nerede? yok. Mevzuat dayanağı nerede? yok. Geçen sene defaten söylendi eksi bilmem kaç puan alanlar gösterildi, artı on beş puan alanlar olduğu biliniyordu. Ancak bakın çok adiliz propagandasını herkes gerçek sandı.
-
@burcuburcu hocam ozaman kpss yapilmasinin ne anlami var cok uzucu yaaa:((((
-
@1umut bence de çok saçma, yap merkezi sınavı çok nadir kadro hariç merkezi atamadan yerleştir herkesi. Yapılan yüz mülakatın doksanı gereksiz.
-
Ben malumların ekibini acayip takdir ediyorum adamlar yazsa haşa ‘‘Allah yok’’ ülkenin yarısından fazlası deist veya ateist olur. Hiç bir kaynaktan hiç bir resmi açıklama yok adamlar üfürdü herkes gerçek sanıyor. Hayır bazı ilçe milli eğitim müdürleri dahi arayıp resmi yazı ne zaman gelir diye soracak kadar inanmış. Lan sitenin uzantısı .gov da ben mi görmüyorum.
-
:(((( kpssden 60i herkes alir ozaman. Sallasan alirsin o puani. Bi de tanidik varsa oh al 90i 100u mulakatta bitsin her sey.
Peki bir sey soracagim kpss ve mulakat esit mi etkili hocam? @burcuburcu -
@1umut hayır hocam KPSS p 121 puanı sadece kimler mülakata girme hakkı kazanacak onu belirlemek için kullanılıyor, mülakata girme hakkı kazananlar belli olduktan sonra KPSS puanı bir değer ifade etmiyor. Mülakata puanı en yüksek olandan atamaya başlıyorlar. Yani mülakata kaldıktan sonra ben 60'la kalmışım siz 90'la kalmışsınız anlamsız.
-
@burcuburcu hocam sok oldum suan ya.. gercekten agzim acik kaldi. Yazik o zaman kpssden yuksek alip tanidigi olmayanin haline..
Tesekkur ederim bilgiler icin:( -
@1umut rica ederim, keşke ağzımızı hayra açabilseydik
-
@1umut “Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır...”
-
Malumlar = Reklam Kokan Goygoylar. Bu nasıl bir sitedir her şeyi para için yaptıkları o kadar belli ki.
-
@skahraman558 hocam bir yakınım için soruyorum, öğretmenlik için 40 yaş sınırı kaldırıldı mi bir bilgin var mı? Teşekkürler..
-
@yigidooo 40 yaş sınırı kaldırıldı hocam, 2015 yılından itibaren öğretmen alımlarında uygulanmıyor.
-
Hocam +-3 puan yüzde 90 uygulanacaktir. Meb müsteşarı mulakata girecekler yöneticilerle yaptığı toplantida bizzat söyledi yapmayanlarin takipçisi olacağız dedi.
-
@burcuburcu aaa ciddimisiniz? Her geçen gün şok oluyorum bu başlıkta
41 yaşında da devlete atanma oluyormu yani -
@guyan-gelmiş hocam bu konuda BİMER'e yazan oldu, bakan'a soran oldu kesinlikle yalanlanıyor böyle bir talimat mevcut değil. Malumlar seçim öncesi vatandaşın gazını alıyor.
-
@1umut öğretmenlikte mümkün.
-
@burcuburcu cok tsekkur ederim hocam iki gundur cok aydinlatici oldu soyledikleriniz:)
-
@1umut ben de teşekkür ederim, öğretmenlik hazırlığında bizim alanlar kadar fazla bilgi paylaşımı olmuyor dolayısıyla çoğu konu kulaktan dolma biliniyor.