Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@moloneium "Henüz kimseye dönüş yapılmadı, dönüşler başlamadı" klasik bir ik yalanıdır dostum. Süreç birkaç güne biter buna emin olabilirsin.
-
Memurlarnet forumda bi başka kişi şöyle demiş "bugün uzmanlık icin olumlu döndüler sonra şubeye görüşmeye gittim şube müdürü bana sahada satış yapacak adam lazım demis yapmicaksan hiç baslama demis."
Bizede şubede satışla alakali pozisyon dendi ama kesinlikle kart satışı degil dediler.Napiyolar anlamış degilim. -
@sinavparambitti sen mülakata ne zaman nerede girmiştin?
-
@therana 23 Haziran Ankara
-
@jimbo, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@moloneium "Henüz kimseye dönüş yapılmadı, dönüşler başlamadı" klasik bir ik yalanıdır dostum. Süreç birkaç güne biter buna emin olabilirsin.
O zaman 6ya kadar bekleriz, aramazlarsa hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar ben uzman yardımcılığı için teklif aldım, aramalar başladı, tlf takip edin 212 alan koduyla arandım
-
@asimplelife saat kaçta arandın?
-
@therana 15.02
-
@asimplelife hocam sakıncası yoksa ne dediler ne zaman cagirdilar bahseder misiniz şubeye mi gelin dediler genel olarak ne dediler onu merak ediyorum.
-
@ihadayı hocam, şube söylendi, cuma en geç pzt başlayacaksınız denildi, ank için arandım diğer illeri bilmiyorum
-
@asimplelife hayırlı uğurlu olsun hocam
-
@ihadayı sagolun hocam, darısı size ve diğer arkadaşlara da olsun inşallah
-
Arkadaşlar acaba ilk olarak Ankara’da girenlere mi dönüş yapıldı? Böyle bir ihtimal olabilir mi?
-
@moloneium benim istanbuldan tanıdığım kimseye dönüş yapılmamış. üstelik çok iyi okullardan mezun insanlar.
-
Benim de ankara ben de bekliyorum bi dönüş yok bana.
-
@asimplelife, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
,
öncelikle hayırlı olsun hocam
ne iş yapılacak uzman yardımcılığı diyorlar satış diyorlar herkes bişeyler söylüyor işin tanımı nedir önerdikleri maaş haklar nelerdir bahsettiler mi hocam -
@yineburalardayiz hocam kobi için teklif aldım, 2 haftalık bir eğitim olacak, portföy oluşturmamız gerekiyormus, verilen bilgi bunlar
-
Arkadaşlar bütün arananların bugün arandığını sanmıyorum. Ama yarın da aranmazsak ümidi kesin, cuma günü olumsuz mailleri alırız.
-
@deschain, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Arkadaşlar bütün arananların bugün arandığını sanmıyorum. Ama yarın da aranmazsak ümidi kesin, cuma günü olumsuz mailleri alırız.
Valla İk’ya ulaşılsa soracağım ama açan yok
-
@moloneium Açmazlar tabi hocam, biliyorlar ne soracağımızı