2018 sonu dolar tahminleri
-
@genclerbirlikli hocam 3.50 den satar sonra 3.20 den alır dunyaninin parasini kazanirdan sonrasını izleyemedim. Ahahaha güzel paylaşım Teşekkürler. :))
-
hakıkaten çok yazık ya.
-
bugün 4.5 bandını görüp geri indi diyollar doğru mu aceba?
-
@hgrotius doğrudur. Doların iniş ve çıkışlarını heyecanlı bir dizi izlercesine izliyoruz. Acaba 23 dakika sonra dolar artacak mı, yoksa bakan bu oyunu bozacak mı?
-
@agor kesin bozar kesin
-
Merkez Bankası başkanı faiz arttırımı konusunda ısrarcı ancak Cumhurbaşkanı ikna edilemedi. En son sırf bu nedenle istifa edebileceği gündeme geldi. Dün yapılan açıklamada da durumu takip ettiklerini açıkladılar ve dolar 0,1 TL geriledi.
-
@genclerbirlikli ya bu video tam şey kafası değil mi izleyen varsa bilir kurtlar vadisinin ilk sezonlarından birinde hüsrev ağanın mallarına el koyuyordu devlet, o malları taşıyan kamyon şoförü de biz bu malı niye yakıyoruz ki biz bu malı avrupaya satalım ülke kalkınsın, onlar fikirleri ile bizi zehirliyor hem biz de onları zehirleriz gibisinden laflar ediyordu. Tabi buradaki hem bir kurgu karakter hem de bu konuları akılla değil duygularla yorumlayan bir kamyon şoförü . Daha üzücü olan ise Sayın Batırel'den bahsediyormuşum gibi hissetmem
-
@agor hatırlamıyorum ama o kamyon şoförü videodaki zattan daha iyi ekonomi bilgisine sahiptir eminim
-
Şubat 2017 den bugüne yurtiçi yerleşiklerin bankalardaki döviz mevduatı 25 milyar dolar artmış(165 milyar dolara çıkmış). Yastık altı eminim bundan daha fazla artmıştır. Demek oluyor ki ekonomideki dolarizasyon artıyor, düşeceğe de benzemiyor.
-
Bugün hareketlilik beklenen kurdur. Beş lira psikolojik barajını aşabilir.
-
yabancı yerli dolar forum tahminlerini okuyorum sene sonu 10 tl diyen var. Hayır neyi baz alıp diyorlar tam anlamadım ama nerden baksan patlarız. Öyle bir durumda teknoloji vs almak hayal olur.
-
@hgrotius üstat bir hafta sonra yıl sonu tahminini biraz daha netleşecek gibi, bekleyelim bakalım ne olacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ama, 10 biraz zor fakat kazara olursa o zaman yangın var diye koşma vaktidir.
-
@agor bana da gerçekçi gelmedi. Gönül rahatlığıyla olmaz diyemesekte mantıklı bir tahmin gibi görünmüyor.
-
Doların yükselişi durdu, aman düşüş devam eder diyen elindeki doları bir an evvel bozdurma derdine düştü. Doğal olarak dolar talebi azaldığına göre, piyasadaki dolar fazlası düşmesini sağlayacaktır. Yeter ki, şu Donald Trump ile yine ters düşmeyelim.
-
dolar 6 li seviyelerde dengelenecek, lakin ekonomiye verilen bu süre, eğer üretim artışı sağlanmazsa, J şekli ihracat bir yere kadar doları dizginler, yıl sonuna kadar bu denge sağlanır, lakin sonrasında yine bu defa daha da şiddetli bir atak ile çift hanelerde soluğu alır... adımlar izlenmeli... ama yıl sonuna kadar rahat olmak gerekir...6 7 aralığında dengelenme bu yıl kabullenilmiş gibi...
-
Bu başlık hareketlenince dolar yükseliyor. Ülke menfaati için dikkat edelim dostlar
-
@hgrotius, içinde söyledi: 2018 sonu dolar tahminleri
Bugün hareketlilik beklenen kurdur. Beş lira psikolojik barajını aşabilir.
Üstadım 5 ay önce beş lira psikolojik sınırımızı aşabilir demişsiniz ki nitekim aşmış, yeni psikolojik sınırımız şu aşamada kaçtır ve bu tutarı aşabilir mi ne dersiniz
-
Selamun Aleyküm, sitede yorum siftahını bu başlıkta açayım ama bir daha buraya yazmayayım olur mu?
-
@sofuoglu yeni psikolojik sınırımız yok sanırım çünkü 10 lira bile olsa artık şaşırmaz kimse. Aralık için konuşacak olursak evvelinde bir çare bulunmazsa da ekonomistlerin deyişine göre her şey mümkün.
-
Papazı beyaz saraya kadar uğurladık dolar inmedi sanırım sorunun siyasi olmadığı konusu netleşti. Ekonomik veriler üzerinden dolar kuru tahmini yapacaksak yılın son iki ayında dış borç ödemeleri sebebiyle dikey hareket bekliyorum.