KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
Buro personeli evraklat incelendikten sonra aciklanacakmis yurtkur sitesinde duyuru yayinlamislar
-
Kyk çıkmış mülakat soruları liyakat kitabında mevcut oradan bakabilirsiniz..
-
sonuçlara nasıl bakıyorsunuz dunden beri sistem hata veriyor ben hala bakamadim
-
@atanamayanfani_ biraz once tekrar actim giris yapti bende. Masaustunden bakiyorsan gecmisi temizleyip deneyebilirsin cunku bende dun e devlet sifresi zaman asimina ugradi uyarisi verdi o sekilde tekrardan acitigimda oldu. Yurtkurun resmi sitesinde duyurularda yyp sonuclari kisminda baglanti linkini veriyor ordan erisim yapmistim
-
@zeybek3764 hocam ben telefondan bakıyorum: (
-
Hodalarim kyk bekar yyp ye kalacak yer sağlıyor mu varmı böyle ni sosyal hizmet yardımı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
Tabloda kalan kısımları da yazıp yeniden atayım. Çok fazla eksik kalmadı gibi.
-
@antimülakat yalova kadın 81.33 yazmistım ama gozunuzden kaçmış olabilir. Buradan çok faydalaniyorum o yuzden uye oldum ki yardimci olabileyim. Teşekkürler. İyi akşamlar
-
@ffff sağolun eksik olmayın.
-
@antimülakat kocaeli bayan 82.13812
-
@bytallah, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Hodalarim kyk bekar yyp ye kalacak yer sağlıyor mu varmı böyle ni sosyal hizmet yardımı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Yurtlarinizda boş oda varsa günlük yurt ücretini ödemek kaydıyla nöbet günlerini çıkararak kalabilirsiniz, çoğu şehirde lojmanlar var eğer boş lojman var ise orada da kalabilirsiniz,hiçbir sıkıntı olmaz bir şekilde kalacak yer bulursunuz.
-
Son güncelleme ile taban puanların neredeyse tamamı bulundu dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
-
@antimülakat, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Son güncelleme ile taban puanların neredeyse tamamı bulundu dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
bu listedeki tekirdağ, manisa ve edirne erkek için olan taban puanlar doğru mu? tahminimden düşük kapatmış, bilseydim bu illlerden birini yazardım
-
@effectzone hocam arkadaşlarımız bizi yanıltmadılarsa doğru. Şu puandan yüksek yazdıklarımız ise tam puan belli olmayanlar.
-
@antimülakat Doğrudur, geçen sefer de trakya illeri yanılmıyorsam düşük kapatmıştı. Son güne kadar yine düşük kapatır mı, bu illeri yazsam mı acaba diye tereddütteydim. Yazsaydım bahsettiğim iller için listeye girecektim. Şimdi elim boş yine.
-
@effectzone teyit ettiğimiz iller hocam. Herhangi bir sıkıntı yok, yazık olmuş bu illeri yazmamanız. Bizim bu puanlarla amaçlarımızdan bir tanesi de adayların doğru tercihi yapmalarını sağlamak. Geçen yıl oluşan puanlara da 2016 p3 puanıyla başvuru yapıldığı için bu sene baz alarak tercih yapmanızda bir sakınca yoktu!
-
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama bı şey soracağım p3 e yüklenmek ne kadar doğru olur alanı bitirdim gibi alana tekrar mi yoksa p3e yüklenmek mi mantıklı bu saatten sonra? Yani p3 kadrolarının durumu nasıl sizce alanı riske atmaya değer mi?
-
@ronay92 şimdiye kadar hata etmişsin bir an önce bu hatadan dönmek adına sadece p3 çalış sınava kadar. alan grubu fantezi işi kardeş önce işini al eline sonra fanteziye başlarsın. ha dersen ki memnun olduğum mevcut bir işim(kamuda) var o zaman p3 ü kaldır at çöpe alandan fanteziye devam:)
-
@yasaklı yok kardeşim ya nerede memurluk Alandan guy vs ilanı gelmedi çöp oldu bir yıl. P3 içinde kendime çok güvenemiyorum geçen sene 1 gün göz gezdirerek girdim 74 geldi ama sanıyorum en kötü 85 civarı almka gerekiyor merkezi atama için. Orda da matematik sıkıntı yetişmiyor genel kültürum oldukça iyidir bilmiyorum çok kararsızim nasıl bı yol izlesem
-
@ronay92 zor dostum zor p3 te gerçekten zehir gibi arkadaşlar var bizzat tanıdığım bir arkadaş benim 60 dakikada eksik eksik çözdüğüm 30 soruluk mat testini 40 dakikada pişirdi getirdi önüme sayısalcı olmasının avantajı. bol bol problem çözsen yine 1 ayda iyi bir seviyeye gelirsin en azından hızlanırsın.