KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
@guyan-gelmiş eyvallah senin de kardeşim.
-
@guyan-gelmiş hocam kyk yurt yönetim memuru maaşı 2018 değil mi bahsettiğiniz 2700 tl
-
@hgrotius hocam tam bilmiyorum ancak tahminimi ve 2017 nisanda 2100 civari aliyorlarsa suan 2500 arti nobet ucreti fln 2700 olur dedim net olarak bilmiyorum maalesef. Yapilacak sey basit haftaiçi kyk muhasebe daire başkanlığından bir memuru arayarak ulaşıp abi yurt memuru ortalama ne kadar maaş alıyor diye sormak adamlar her ay maaş hesapliyorlar çünkü en iyi onlar bilir
-
@guyan-gelmiş Yaptığınız hesap muhtemelen doğru, en kötü ihtimalle 100-150 TL civarı eksik. Geçen sene gaziantep'te görev yapan lisans mezunu arkadaştan aldığım bilgiler benzer yönde.
-
Buro personeli gorevi ve maaslari hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Bu gorevde de nobet usulu var midir?
-
Her iki ilana da basvuru yapabiliyor muyuz? Ilanlarin icinde aksi bir yazi goremedim ama net bilgisi olan varmi
-
@zeybek3764 hocam kyk yurt yönetim memurluğu, kyk büro personeli kadrosuna göre dahi iyi hem yükselme şansın var hem de direkt olmasa de yurt yönetim memuru amirin gibi bir şey. Nöbet usulü büro personeli kadrosunda da var.
-
@hgrotius cevap icin cok tesekkur ederim peki maas miktarlarinda farklilik var midir?
-
@zeybek3764 ciddi bir farklılık yoktur hocam muhtemelen büro biraz daha az alıyor.
-
@zeybek3764 ikisini de okudum ,başvuruyoruz herhalde, aksini belirten bir madde göremedim. Öğrenmek lazım bu durumu.
-
@hgrotius tamamdir cok sagol hocam
-
@exclusive nasil ogrenebiliriz acaba
-
@hgrotius atma ziyaa
-
@westthrace hayırdır liseli?
-
@hgrotius şu yazdığına kendin inandın mı? "hocam kyk yurt yönetim memurluğu, kyk büro personeli kadrosuna göre dahi iyi hem yükselme şansın var hem de direkt olmasa de yurt yönetim memuru amirin gibi bir şey. Nöbet usulü büro personeli kadrosunda da var."
ne nöbeti tutuyo il müdürlüğündeki bürocu anlatsana biraz -
@westthrace sadece il müdürlüğünde calisilacagi nerde yaziyor?
-
@westthrace kaldığım yurt üç bloktan oluşuyordu biri merkezdi 2 blokta yalnızca yurt yönetim memurları diğer merkez blokta büro personeli ve yönetim memurları mevcuttu. Nöbet tuttuklarını da gayet iyi hatırlıyorum. Anlattığım yılda çok eski değil 2015.
-
Kyk dan personel alimi konusunda guzel bir haber geldi hayirli olsun. Ins su yasa tasarisida meclisten gecerde kyk kredi borclari silinir ve katmerli mutluluk yasariz.
-
@hgrotius bilmediğin konuda yorum yapma bence
-
@lion inşallah kardeşim