KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
@sdaa01, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@exclusive, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Mülakatlar bitti mi acaba bilgisi olan var mı ?
13 ünde bittiMülakatta neler soruldu falan bi Allah'ın kulu açıklasa keşke
-
@sdaa01 teşekkürler
-
@figo102009, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Mülakatta çektiğim zarftan çıkan sorular şöyleydi.
Balkanlarda en son bağımsızlığını kazanan devlet hangisi?
Mustafa Kemal'i nobel barış ödülüne aday gösteren Yunan cumhurbaşkanı kimdir?
Balkanlarda Bosnadan falan muhabbet açıldı, başkentiyle ilk liderini sordular.
Kudüsle ilgili sordular, sorunun sebebini, Türkiye'nin tavrını, Kudüsün önemini falan.
Gerisi özel sorular aile falan bayağı detaylı sordular yeğenimin ismine kadar. -
@figo102009, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Mülakatta çektiğim zarftan çıkan sorular şöyleydi.
Balkanlarda en son bağımsızlığını kazanan devlet hangisi?
Mustafa Kemal'i nobel barış ödülüne aday gösteren Yunan cumhurbaşkanı kimdir?
Balkanlarda Bosnadan falan muhabbet açıldı, başkentiyle ilk liderini sordular.
Kudüsle ilgili sordular, sorunun sebebini, Türkiye'nin tavrını, Kudüsün önemini falan.
Gerisi özel sorular aile falan bayağı detaylı sordular yeğenimin ismine kadar.Sorular basitmiş hocam ne güzel. O halde güzel geçti diyebiliriz inşallah
-
Kyk büro personeli sonuçları açıklandı mı?
-
@ceterisparibus valla açıklansa burdan duyardk herlde @Antimülakat hocam bilginz var mı bide b grubu atama da bu aralar olcakti bi gelişme var mı ben seçim öncesi ilan olur diye bekliyodm
-
@ltfye 27 Haziran 2018 başlıyor diye biliyorum.
-
Arkadaşlar kyk büro alımları açıklandı mı göremedim ama kimi açıklandı dedi..
-
Açıklanmış birşeyler heralde kyk tweet atmış.
-
Açıklanmış ama giremiyorum siteye
-
yyp olmamış benim, büro personeli de olmamış, Sakarya büro taban puan 85,25845 kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
yyp olmamış benim, büro personeli de olmamış, Sakarya büro taban puan 85,25845 kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Insallah en kisa zamanda sizin de olur atamaniz hocam. Kyk nin ikisine de kazanamadim ben de ama sukur goc idaresini kazandim:)) sizin de merkeziden falan olur ins...
-
@yusufum, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Insallah en kisa zamanda sizin de olur atamaniz hocam. Kyk nin ikisine de kazanamadim ben de ama sukur goc idaresini kazandim:)) sizin de merkeziden falan olur ins...
teşekkürler hocam, göç için tebrikler, bende göç kazandım belgeleri teslim ettik tebligat bekliyoruz
-
@yusufum, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
teşekkürler hocam, göç için tebrikler, bende göç kazandım belgeleri teslim ettik tebligat bekliyoruz
:))) o zaman ben de sizi tebrik ederim meslektasim, allahim hepimizin hakkinda hayirli eylesin kurumumuzu:))
-
Kyk da yedeklerin şansı nedir acaba benimde Uşak 1. Yedek Kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar.
-
herkese hayırlı olsun arkadaşlar. kykdan zabıt katipliğine ya da gümrüğe geçiş oluyor mu? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilir mi?
-
Ankara Haymana’yı asil olarak kazanmışım. Yyp için. Ama göç’e başlayacağım inş.
Yedek arkadaşa hayırlı olsun. -
A grubundan sonra burda da benzer kişileri kazandırmışlar. Tebrik ediyorum sevgili mülakat üyelerimizi
-
@buhara, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
A grubundan sonra burda da benzer kişileri kazandırmışlar. Tebrik ediyorum sevgili mülakat üyelerimizi
O nasıl oluyor ?
-
@figo102009 Diğer B grubu alımlarını kazanan kişilerle burayı kazananlar içinde ortak kişi çok