Ramazan ayında ders çalışmak..
-
daha ilk günden hissettirdi kendini psikolojik mi biyolojik mi bu bitkinliğim anlamadım siz nasıl çalışıyorsunz arkadaslar ramazanda nasıl bir program izliyorsunz
-
En mantiklisi iftardan sonra calismak ya:)
Ama gunduz de birkac gun zorlar, sonra ona da alisiriz bence:) benim planim iftardan 1 saat once yuruyus yapmak, gecen sene yapmistim oldukca iyi tavsiye ederim. Iftarda cok az yemek, cunku agir yenirse vucuttaki oksiyenler sindirime gideceginden beynime oksijen kalmaz yani agir iftar sofralarinin dersi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum. Minumum yemek maksimum ders olmasi lazim:)
Vucut alistiktan sonra da gunduz yavas yavas baslanir gibi geliyor -
@1umut gündüz kafa vücut daha dinç oluğu için tereddütlerim var kardesm benım
-
@abd94 ben acken hic dinc bi insan olamiyorum hocam ya:D
-
@1umut haklısın kardesim tüm düzenim bozulacak gibi hissediyorum şuan
-
Herkese hayirli ramazanlar ilk gun cok sıkıntı yaşamadık cok şükür ben sahura kadar ders çalışmayı planlıyorum öğlene kadar yatış..
-
@olursaolur bugün deniyeceğim kardesm bende bu yolu
-
kazaya bıraksak olmuyor mu?
bu süreç bittikten sonra tutsak hatta 3 ayları bile tutsak..
hem bende insülin direnci de var nasıl olacak hocam bu iş?"Hani o gençler mağaraya sığınmışlardı da, “Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve içinde bulunduğumuz şu durumda bize kurtuluş ve doğruluğa ulaşmayı kolaylaştır” demişlerdi."(Kehf Sûresi 10. Ayet)
amin. ben de "mağara"dayım Allah'ım..
-
Hem oruç tutup hem ders çalışan kişiyi cidden takdir ederim. Ben zaman geçsin diye kitap okuyordum neredeyse hiç bir şey anlamıyordum okuduğumdan.
-
@otuzyılsavaşı final zamanı kazaya bırakıyordum ama bu sefer yapmayacagım allahın ıznıyle
-
@aliveli abi deme oyle
-
@abd94
eyvallah hocam.Allah kabul etsin,kolaylık versin... -
@otuzyılsavaşı Cümlemize inşallah..
-
@otuzyılsavaşı hocam erteleyince tutmuyoruz bosveriyoruz ama insulin direnciniz cok etkiliyorsa sizi oyle yapabilirsiniz
-
@olursaolur
kışın tutuyorum hocam
yapabilir miyim yapamaz mıyım...
Allah kabul etsin.. -
@aliveli o yüzden en iyisi age of empires oynamak
-
@abd94 hocam öyle valla :’(
-
@genclerbirlikli CM 03-04 ya da FM 2008 de iyi gider
-
@otuzyılsavaşı
Sadece ders için oruç ertelenmez. Sağlık için ise dayanamayacak kadar hastaysan, hastalığın kotulesecekse kazaya bırakılabilir diye biliyorum. -
@islimbot onları oynamayı bilmiyorum