Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Konu hakkında bilgili arkadaşlara göre en olumsuz çalışma koşulları muhafaza memurluğunda galiba. Tercih edilmeyecek kadar çok olumsuz yanı var mı bu mesleğin ? Anladığım kadarıyla sosyal hayatınız olmuyor. Bir de tatilleri yok anladığım kadarıyla.
-
@serenity ben şuana kadar başka bir kuruma gecmeye çalışıp gecebileni görmedim. Hatta kesin olur dediğimiz insanlar evini toparlayıp geri yerleştiler. O konuda çok katı bir kurum. İstifa etmeden kurtulan çok az. Uzm yard kazananlar falan vardı bir kişi gördüm öyle giden. Puanın kaç bilmiyorum ama eğer bitmiş bir durumda değilseniz, muhafaza yazmayın. Bir de şuan bildigim kadarıyla sarp ta da doğuda da geçici görevler çok fazla. Sözleşmeli aldığını da düşününce alimin çoğu doğuya olabilir. Bilginiz olsun.
-
Vay Arkadaş ilan gelir bu sefer de çalışma koşulu zor mu diye sorgulanır her işin kendine göre zorluğu var amacımız çalışmak para kazanmak öyle birileri zor dedi diye tercih falan yapmamazlik yapmayın
-
4b li büro personeli olarak çalışan biri gümrük muayene memurluğuna başvurabilir mi ? 4b li çalışanlar farklı ünvan olan kadrolara 1 yıl beklemeden geçiş yapabilir maddesi gümrük muayene memurluğu için geçerli olur mu ?
-
@balans-etkisi Hocam peki çalışırken silahlıysak üniforma da mı var yoksa siviller mi
-
Arkadaşlar işsizlik başınıza vurmuş galiba. Yoksa bu iş zor bu iş nasıl yapılır, bu işin maaşı nedir, sosyal hakkı nedir, tayin olur mu, şunu mu yazayım bunu mu yazayım demezdiniz. Bu olsa olsa işsizliğin başa vurmasıdır yapmayın etmeyin böyle içinizden hangisi geliyorsa yazın işinizi sağlam yapın. Burada amaç bir iş sahibi olmaksa garanti gelebileceğe yönelmek daha doğrudur kalkıp bu işte nöbetten şöyle yapamam böyle edemem vs diye düşünürseniz vay halinize ülkede işsizlik başını almış gidiyor ekmek aslanın artık ağzında değil midesindeyken bu kadar lüksü olmamaı bir insanın diye düşünüyorum. Herkese saygılar sevgiler
-
74.9 a gelme şansı var mı arkadaşlar
-
@firito yapmasınlar kardeşim adam gibi işini yapmayacak, iş zor diye ağlayacak adamlar tercih yapmasın gitsin özelde çalışsın kamu görevi bu vatandaşın işini aksatacak adamlar gelmesin arkadaş. burada konuşulanlardan anladığım kadarıyla millet bedava para kazanma derdinde iş zorsa gelme zorlayan mı var özele git orası daha kolay
-
@yasaklı aynen öyle kardeşim bu ara güzel ilanlar geliyor hak eden girer inşallah
-
@hoyuelo kaçakçılık ve istihbarat birimi sivil olur. Normal gümrük muhafaza üniforma giyer. İkisi de silahlidir.
-
74.9 a sıra gelme durumu nedir arkadaşlar cevap verir misiniz
-
@fanyaa07 muhafaza için gelme ihtimali yüksek kardeş. Başvur. Puanlar düşecek.
-
72.500 puana gelir mi çok zor ama alımlar oldu bu zamana kadar bayağı
-
Simdiye kadar yaşamadigim zorluk kalmadi. Bana deseler kelle koltukta calisacaksin hic tereddutsuz kabul ederim hangi sehir hangi mekan hic farketmez. Zaman kavramini es gecerim benim icin hic sorun degil.
-
Muhafaza 77 ile gelir mi ne diyorsunuz arkadaslar ? Gecen alimda kaca dusmustu bilen var mi ?
-
@ltfye muhafazaya bosuna basvurma puanin yanmasin. Boydan elenirsin
-
@sinek kesin gelir
-
Bir ünvana mı başvuru yapılabiliyor
-
@bunekadarçalışma istanbuldayım hocam guy mülakatına girdim ama elediler nasip
-
@hoyuelo kaçak sivildir merkez ise üniformalıdır tabi yerine göre rahat olabiliyorsun her türlü silahlısın