Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@yusufum
Arayın bakalım sizin gibi olan başka kişilerde varsa ve şikayette bulunurlarsa listeyi guncellerler.baska bir yerde çalışıyor musunuz? -
O değil de mülakat nasıl olacak?
-
Arkadaşlar merkezi atama gibi bir durum söz konusu değilse yarın durumu personel dairesi başkanlığına iletin. Bir de sınav şartlara tekrar bakın. Uymayan bir durumunuz var mı? Gözden kaçan bir ayrıntıya takılmış olabilirsiniz.
-
@rlg ucretli ogretmenlik yapiyordum bu sorun mu oldu ? Bundan dolayi olamaz dimi.
-
@talihsiz, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@rlg ucretli ogretmenlik yapiyordum bu sorun mu oldu ? Bundan dolayi olamaz dimi.
Bence alakası yoktur onla. Ya sistemsel bir şey var veyahut başka bir şey...
-
Puanlara şöyle bi baktım da acayip düşmüş yaw
Merkez gelmez diyodum ama gelmiş.
Hatta muayene için 85 falan kapatır diyodum o da epey düşmüş..
Ayrıca mülakatta neler sorarlar acaba..?
Mezun olalı da epey yıl geçti. Gidip bölümle (iktisat) ilgili bir şey sormasınlar şimdi -
@talihsiz yok ücretli öğretmenlik sorun olmaz.
-
@figo102009
Hayırlı olsun gözün aydın -
Tasra icin mulakata kaldim bende. Herkese hayirli olsun arkadaslar boyu yetmeyip 78 79 puanli olupta burolarda listeye giremeyen arkadaslara cok uzuldum gercekten 70 e kadar dusmus muhafaza kismet diyelim yapacak bisey yok. Elinde mulakat icin pdf olan cikmis sorular olan varmi acaba ?
-
Merkez büro personeli görev tanımı maaşı vs hakkında bilgisi olan var mı?
-
@vasıflıişsiz hocam büro personeli hemen her yerde aynı işi yapıyor, başka bir kurum büro personeli yazısını hemen alta bırakıyorum.
-
@figo102009 Hayırlı olsun mülakat hangi gün:)
-
@rlg çözülür mu arasam çok sinir bozucu bir durum ya
-
@talihsiz
Aradiniz mi ? -
@rlg aradim listelere tekrar bakin isminiz var dediler 3 komisyonda gireceğim dün neden göremedim anlamadim çok teşekürler:)
-
@talihsiz
Allah sizi iyi hadi bakalım sevindim başarılar -
Daha önce süreç nasıldı arkadaşlar kazandık diyelim işe başlamamız filan hangi aylara denk gelir sizce?
-
@rlg sağolun mulakata ne çalışacağız ama zaman çok az
-
@hoyuelo Ben de bunu merak ediyorum süreç nasıl işliyor acaba?
-
@burcuburcu teşekkürler