Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
İl ticaret memurları, raportörler, merkezde memur olarak çalışanlar, döner sermeye memurları mesaiye kalmaz. 8-17 çalışırlar.
Bu mesajı arıyordum hocam sağ olun..
-
@sad38guy anlatmakla sığmazki buraya hocam öncelikle nöbetli çalışma şekli 12-24/12-36/24-24/24-48/12-12 bu tür çalışma gerçekten sıkıntılı gece özellikle insanı yarasaya çeviriyor adeta ondan sonra silah başlı başına bi sıkıntı çok dikkat etmek gerekir genel olarak rotasyona tabiyiz diyar diyar gezilicek normal bi memurluk gibi değil yani fakat bayan muhafazalar daha şanslı oluyorlar onlar genelde müdürlükte 8/5 çalışıyorlar
-
ben genel olarak bu sınavları kazanıp da çalışanların mızmızlanmasını anlamıyorum. PTT sınavına giriyoruz PTT deçalışanlar aman aman ptt ye bulaşmayın diyor. Banka sınavına giriyoruz bankada çalışanlar aman aman bankacılık zor diyor. Gümrük için başvuru yapacağız aman aman gümrükte çalışılır mı ya diyorlar. İkm için başvuru yapacağım sen lisans mezunusun yakışmaz sana ikm diyorlar. Hangi kurum sınavına girmak istesem illaki olumsuzluklar olumsuzluklar. Velhasıl kimse çalıştığı kurumdan memnun değil. Bunun sebebi nedir biliyor musunuz ? Rahatlık battı derler adama. İşsiz kalın da göreyim sizi. Olumsuz yorum yapanlar yok muhafazaya bulaşmayın diyenler siz neden çalışmaya devam ediyorsunuz? İstifa etsenize muhafazan. Hiç bir kurum bize bakanlık vadetmiyor. Herkes işinde mutlu olmaya baksın ya da istifa etsin ve kimsenin kararlarını da etkilemesin ( Not: Bir mesleğin avantaj ve dezavantajlı yönlerinden bahsetmek tamamen ayrı bir olgu. benim yukarıda bahsettiğim de farklı bir durum)
-
1250 tane Gümrük muhafaza alınacağına 700 800 kişi alınsaydı olmazmıydı yani. 400 500 kişilik kontenjan diğer memurluklara dağıtılsaydı olmazmıydı yani. Tabi herkes iş sahibi olsun ama biz muhafaza yazamıyoruz belki insanlar 74 75 puanlarla iş sahibi olacak ama biz muhafaza yazamadığımız için belki 80 83 puanlarla iş sahibi olamıyacagız. Keşke ilan güncellense. Hangisini yazacağımı şaşırdım artık.
-
@antimülakat peki bunun karsiliginds ek para veriliyor mu bir saat icin?
-
@sinek merkezde mesai ücreti bellidir. Saati 7,5 TL gibi bir şey. Oysa taşra da mesai ücreti olarak 2.000 TL üzerinde bir para yatar. Bu mesaiye kalsanda kalmasanda yatar. Bu yüzden taşrada maaş mesai 4 bin civarına gelirken, merkezde 2.500 civarındadır.
-
@ceylan16 kimsenin kararını etkilediğimiz yok mesleğin olumsuz tarafları nelerdir şeklindeki soruya cevap verdim sadece ayrıca şu an işsiz olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence yani hem çalışıp aynı zamanda mesleğin olumsuz yanları eleştirilemezmi yani??işsizliğide en az sizin kadar iyi bilirim karşılaşacaklarınızı bilin anlamında yazıyorum ben kimseye yazma yada yaz diyemem öyle bi hakka sahip değilim
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@ceylan16 kimsenin kararını etkilediğimiz yok mesleğin olumsuz tarafları nelerdir şeklindeki soruya cevap verdim sadece ayrıca şu an işsiz olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence yani hem çalışıp aynı zamanda mesleğin olumsuz yanları eleştirilemezmi yani??işsizliğide en az sizin kadar iyi bilirim karşılaşacaklarınızı bilin anlamında yazıyorum ben kimseye yazma yada yaz diyemem öyle bi hakka sahip değilim
Kesinlikle katılıyorum size.
-
@antimülakat muhafaza mi 4000 tl aliyor hocam?
-
muhafaza silahlı olduğu için, silah ruhsatı almada göz sınırını bilen var mı ? bulduğum haber de toplam -5ten yukarı kabul edilmiyor yazıyor, haber 2013'ten kalma ama. benim toplamı -5i geçiyor. Ruhsat konusunda sorun çıkar gibi geliyor. Tam sınırları bilen var mı ? Puan da tam aralarda 81.3 memurluk mu muhafaza mı yazsam karar veremedim. Bu ruhsat işi de kafamı karıştırıyor.
-
@exclusive gözlükle yada lensle görmesinde sıkıntı yoktur yazar geçerler hocam tam olarak bilmiyorum yönetmeliğine bakmak lazım diyeceğim ancak bunlar yönetmelikte yazmıyor
-
@sinek maaş ve mesai GTB'de taşrada çalışan memur, muhafaza, muayene 4 bin tl civarında alır. Muayene mesai olarak biraz fazla aldığından en yüksek muayenedir. Tabi bu söylediğim 4/A kadrosu için, 4/B sözleşmeli için ne olacak bekleyip göreceğiz
-
@yasaklı, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@exclusive gözlükle yada lensle görmesinde sıkıntı yoktur yazar geçerler hocam tam olarak bilmiyorum yönetmeliğine bakmak lazım diyeceğim ancak bunlar yönetmelikte yazmıyor
öyle olsa iyide bende emin olamadım işte, muhafazaya başvururum herhalde ama, mülakat garanti olur en azından, memur benim puanlara düşer mi emin değilim.
-
Benim puanım 75.5 ama benim tahminim 77nin altına düşmez.
-
84 le muayene yazdım
8700 üncü başvuru olmuş -
@aliveli4441 hocam hesabı nasıl kapatıyoruz ?
-
@rlg neden kapatıyorsun?
-
@yasaklı
Özel bir sebebi yok. -
@yasaklı, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@rlg neden kapatıyorsun?
Nasıl kapatıldığını biliyor musunuz ?
-
@karmin iyi puan gelme ihtimali var.