Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@paradoks89 evet
-
@calii muhafaza kardesim
-
Simdi 2016 dan beri alimlari dusunursek iibflilerden:
2000 guy 300 vmy göc sgk halkbank vs. Ayrica alinan polis ve asker sayisi icinded e iibfli sayisi oldukca fazladir. Bunun yaninda boyu tutmayanlar olacak. Puani 80 ve uzeri olanlar sanirim muayeneye yogunlasacak. Buro vs ona da yuksek puanlilar basvuracak. E haliyle muhafazayi herkes yazmak istemeyecek calisma kosullarindan dolayi gibi sebeplerle sahsen ben soyle dusunuyorum. 300 kisilik alimda 78 e dustuyse 1250 kisilik alimda yukarda saydigim alimlari da hesaba katarsak muhafazanin 74 ile 76 arasinda kapatacagini umuyorum. 74 den de asagi duserse şasirmam.. hepimiz icin hayirlisi olsun:) -
80 puana muhafaza dışında yerler gelebilir mi acaba?
-
@berdinyen ben de bunu çok merak ediyorum. 80.85 puanım var muhafazaya yaş şartı uymuyor. diğer pozisyonlar için bu puanla gelir mi çok merak ediyorum.
-
Tekrar etmek gerekirse 75 puan ve üzeri arkadaşlar kesinlikle başvuru yapsın. Bu puanın altındakilerde kpss çalışmalarını ihmal etmeden bir kurşun sıksınlar. Beklenmedik puanlar ortaya çıktığında hayıflanmayalım.
-
@antimülakat 75 üzeri muhafaza kesin gelir de diğerleri sıkıntı. taban puan 83ten fazla olur heralde
-
@ceylan16 muayene yüksek kapatır ama büro nereye düşer tam kestiremiyorum.
-
@antimülakat hocam büro personeli bildiğimiz memur gibi dimi bayanlar için en uygun bu gibi bide maasi hakkında bilginiz var mı
-
@antimülakat büro da yüksek kapatır bence hocam
-
@calii kardesim sen basvuru yaparken basvuru ekraninda yabanci dil ile ilgili bir kutucuk yds puani gibi bisey isaretledin mi ?
-
@ltfye evet memur olarak değerlendirilebilir. Maaşları yine üç şekilde alınacaktır. Maaş + Mesai ve olan yerlerde yolluk şeklide. Bu da 3.700 TL altında olmayacaktır. Tabi bu memurun aldığı maaş ve mesai. Sözleşmeli olanlar için nasıl bir durum ortaya çıkacak. İlk alım olduğu için şimdiden net bir şey söylemek zor.
-
@sinek hayir hocam . ben 82.4 ilr tasra memur yazdim. Yds dil vs bisey gormedim basvuru ekraninda
-
Arkadaşlar başvuru yaparken nüfus cüzdanı seri no falan yazıyor yeni kimlik kartında bu bilgiler mevcut değil e devlete de yazmıyor nasıl başvuru yapabilirim?
-
@yigidooo seri no kisminin ilk uc hanesini ilk kutucuga kalani ikinci kutucuga yazin
-
@calii hocam seri numarayı bulamıyorum eski kimlikte vardı yeni kimlik lerde mevcut değil seri numarasi
-
@yigidooo Yapman gereken Kimlik kısmının Ön yüzündeki Seri no kısmının ilk 3 hanesini Seri geri kalanını da no kısmına yazacaksın.
-
@asyasy tamamdır teşekkür ederim
-
@calii, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sinek hayir hocam . ben 82.4 ilr tasra memur yazdim. Yds dil vs bisey gormedim basvuru ekraninda
-
@antimülakat hocam büro personeli çalışma şartları nasıl rotasyona tabi mi ler çalışma saatleri 8-5 mi bilginiz varmı bu konuda