Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
@agor ikisine ayrı ayrı başvuru yapabiliyor muyuz
-
@davetsiz hocam ilanları akşam daha detaylı inceleyeceğim ama iki farklı ilana başvuru oluyor diye anladım.
-
@davetsiz Hocam ilandan alıntı :
"Adaylar EK-1/A,B,C,D,E listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen sözleşmeli
pozisyonlar ile sözleşmeli icra katipliği pozisyonlarından sadece bir unvan için bir adalet
komisyonuna başvuru yapabileceklerdir. Adayın birden fazla adalet komisyonuna veya birden
fazla unvana başvuru yaptığının tespit edilmesi halinde hiçbir başvurusu kabul edilmeyecek, bu
şekilde sınava girenler kazanmış olsalar dahi istihdamları yapılmayacaktır. Ancak Adalet
Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı Şube Müdürlüğü ile Adalet
Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen sözleşmeli
pozisyonlarda bu şart aranmayacaktır." -
@davetsiz 3 üne de ayrı ayrı başvurabilirsin hocam.
-
icra katibi ilanında örgün eğitim yoluyla verilmiş bilgisayar dersi diyor, anladığım kadarıyla üniversitede aldığımız bilgisayar dersi geçerli oluyor, bunu kanıtlamak için transkript mi götüreceğiz ?
-
@rintintin üniversite de aldığınız bilgisayar yeterli hocam, bildiğim kadarıyla transkript teslimi yeterli oluyor.
-
@aliveli eyvallah hocam çok teşekkür ederim.
-
İcra katibi kadrosu için başvuru kaçla kapatır.
-
@hgrotius, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
İcra katibi kadrosu için başvuru kaçla kapatır.
Hangi ile başvurulacağına göre değişir hocam. 74-75'in altına inmez bence
-
Adalet Bakanlığına ait en büyük handikapta hep ilginç ilan metinlerinde yaşanıyor. Hem lise, hem önlisans hem de lisans mezunlarını bir kabul ederek ilana çıkıyor.
-
@antimülakat her ilanı aynı. Yargıtay ve danıştay ayırıyor ama lise önlisans lisans. Yapılması gereken de o.
-
@genclerbirlikli neden bunlara kendi içerisinde sayılara bölmüyor, icra katibi 700 lisans, 400 önlisans, 244 ortaöğretim gibi. Burada amaç mezuniyetten daha çok hızlı ve doğru yazabilme meselesi mi?
-
@antimülakat hem o hem de benim düşünceme göre lise mezunu birine baskı kurmak lisans mezununa göre daha kolay olur. O acıdan yaklaşıyorlardır
-
Bütün ilan metinlerden anladığımı şuraya yazayım:
SÖZLEŞMELİ İCRA KATİPLİĞİ 1.344 KIŞI
KPSS P3, KPSS P93 ve KPSS P94 en az 70 almış olmak.
Her bir Adalet Komisyonunda belirtilen atama sayısı için 20 katı kadar uygulama sınavına katılacak.
Bu 20 katı kadar adaydan uygulama sınavında en yüksek doğru kelime yazanlardan atama sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacak.
Adayların kpss puanı ile sözlü sınava puanlarının aritmetik ortalaması başarılı olmasını sağlayacak. -
@antimülakat Adalet Bakanlığı bu konuda gayet ısrarcı, üstelik 3 farklı sınav olan lisans, ön lisans ve ortaöğretim KPSS bu durumda eşit sayılıyor.
-
2016 P3 puanım 73 işe yarar mı ki burada
-
@tuketiciranti başvurmaya devam hocam, mülakata kalma olanağın var. Önceki alımda diyarbakır cte 74 ile kapattı.
-
@aliveli 70 71 e düşenler var
-
@aliveli Hocam ilanı da okuyorum ama Kpss A'ya odaklanmaktan buraları anlayamaz olmuşum. Ne oluyor cte tam olarak. Bir de ek bir şey isteniyor mu sadece kpss puanı yeterli mi başvurmak için
-
@tuketiciranti Hocam infaz koruma memuru olmak için başvurabilirsiniz, hapishanelerde görev yapıyosunuz. Yükselme olanağı mevcut, ikinci müdürlük veya hapishane müdürlüğü vs gibi kadrolar var.