(Anket)Kpss A grubunda girilecek en iyi kurum hangisi
-
1-TCMB
.... -
@golden-ratio evet mesela bazı hukukçular asla idari hakimlige gitmem, adli hakimlik için hazırlanıyorum diyor. Kesin bir tavırları var ama isteyen de istiyor idariyi. Bu arada ben bazı meslekler örneğin sayistay için çok ayrıntı bilgilere sahip olmadığım için süreç içinde öğrenince burdan ordan öyle bana göre gayet kaliteli geldi, içeriğini de sevdim bana göre uç meslek hepsi orası ayri
-
Keşke olsa ama sürecin içine girdiğimden beri hayalimde hazine müsteşarlığı-ekonomi bakanlığı var.İnşallah herkes gönlüne göre olan mesleğe kavuşur
-
saniye düşünmeden bastım sayıştaya geçtim
-
@genclerbirlikli hocam ne çok sayıştay sevici varmış forumda. keşke anketi bir ay falan önce yapsaydınız. sayıştay sınavına daha sıkı hazırlanırdım
-
@fc-real-gdp vallahi hocam ya ben de şaşırdım hepsi sanki birer saymüd
-
Maliye mezunu olarak hayallerimiz de hep maliye bakanlığı vardı,kalbimiz onun için carpardi ta ki sn.bakan gelene kadar :))
-
@genclerbirlikli hocam anketleri manipüle etmiş olabilir saymüd
-
@genclerbirlikli hocam ingilizcenin başladığı yerde hayaller bitiyor birçok kpss'ci için şahsen benim öyle mahfi hocadan ötürü hazinede karizma duruyor ama bence
-
@maxmin hocam aslında bitmemesi lazım, ben de aman aman ing bilmezdim, baya zorlandım, eksiktim ama cidden çalışınca oldu. yds zor bi sınav değil çalışmayı denemenizi tavsiye ederim şiddetle
-
Anket şaşırtmadı; maaş/özlük hakkı kıstası ön planda
-
@genclerbirlikli bir kuruma yerleşirsem inşallah sonraki ilk hedefim ingilizce olucak hocam ama bu halde zor
-
@maxmin sakın boşlama hocam girer girmez başla
-
Sayıştay seçtim. Çünkü önümüzde en yakın sınav sayıştay var. Çünkü neden olmasın. Cağnım sayıştay
-
rekabet kurumunun oyu @aliveli hocamdan galiba
-
Maaş ve özlük hakkı bakımından tabiki sayıştay derim ama işe biraz ilerde özel sektöre geçiş durumunu da düşünürek bakmak lazım.
-
Hmm :))
-
Ne olmak ıstediğiniz ile alakali bi durum bu bence. Denetim istiyosaniz mesela sayistay ve sonrasinda mufettislikler gelir bende. Ust kurul veya merkez uzmanligin da bi esprisi yoktur benim gözümde.
Spk yi da cok gözünüzde büyütmeyin ayrica hakkinizla girmek zor . Biz neyse de Turkiye 1.sini almadi adamlar mülakatta . Ne ariyolarsa artik. . .
-
Benim girmek istediğim yer listede bile yok ya ben bırakıyorum çalışmayı
-
@falanfilan birçok hukukçu imkanı olsa idari hakimliği tercih eder. çünkü sadece belli başlı büyükşehirlerde görev yapılıyor ve mahkumuyla, tecavüzcüsüyle, boşanmak isteyen karı kocalarla uğraşılmıyor. dosya üzerinden yürüyor, oh kebap
ancak 1 numaram merkez bankasıdır. merkez bankasındaki güvenlik görevlileri bile sgk denetmeninden daha iyi maaş alıyor ve samsun, erzurum ve antalya gibi merkez bankası şubelerinde çalışabiliyorlar. araşırmacı, uzman vs. kadrolarından bahsetmiyorum bile... sayıştay halt etmiş merkez bankası yanında... ah dilim olsaydı...